Dublaţi-vă capacitatea reţelei cu noul ruter wireless Double N + de la Belkin

Belkin a anunţat astăzi lansarea celui mai nou produs din portofoliul său de reţelistică de înaltă performanţă pentru utilizare casnică şi birouri mici – Ruterul wireless Double N+.

        CUMPARATI

Livrat cu o interfaţă USB pentru stocare, client Bit Torrent integrat şi un server UPnP, noul Double N+ este mult mai mult decât un simplu ruter de mare viteză. Acest produs nou din gama de reţelistică pentru utilizare casnică a Belkin foloseşte cea mai avansată tehnologie de reţelistică pentru a dubla viteza reţelei dumneavoastră şi a asigura cea mai stabilă conexiune cu mai puţine interferenţe.

Spre deosebire de unele rutere cu bandă dublă, Ruterul wireless Double N+ de la Belkin utilizează standardele IEEE 802.11 N pentru ambele benzi radio, funcţionând simultanpe 2,4 GHz şi 5 GHz, asigurând o conexiune mai rapidă şi mai fiabilă. Astfel, Ruterul wireless Double N+ este ideal pentru împătimiţii de jocuri şi entuziaştii media, permiţându-le să ruleze simultan mai multe aplicaţii cu necesităţi ridicate de bandă de transfer.

Ruterul wireless Double N+ dispune, de asemenea, de un client BitTorrent integrat pentru accesul comun la resurse şi descărcarea autonomă de fişiere în sistem peer-to-peer pe un dispozitiv de stocare. Clientul BitTorrent administrează descărcările şi încărcările, permiţând utilizatorilor să descarce cantităţi uriaşe de date fără să afecteze performanţa computerului necesară pentru alte sarcini. Cu ajutorul unui dispozitiv de stocare USB ataşat la portul USB integrat, puteţi să vă opriţi computerul, iar ruterul va continua să lucreze în timp ce dormiţi.

Ruterul wireless Double N+ uşurează, de asemenea, transmiterea conţinutului media şi crearea unei reţele casnice. Utilizând serverul media UPnP integrat pentru accesul comun la conţinutul media digital, cum ar fi fotografiile, filmele sau muzica, dispozitivul Double N+ vă permite să vă bucuraţi de imagini, clipuri video şi să ascultaţi muzica prin intermediul echipamentelor Xbox 360, PS3, Windows Media Player şi a altor dispozitive de redare prin reţea.

Ruter wireless Double N+ (F6D6230uk4)

  • 2×2 802.11N wireless
  • 4 porturi Gigabit Ethernet
  • Factor de formă vertical (N+)
  • Port USB pentru conectarea şi accesul comun la dispozitivele de stocare.
  • Client BitTorrent încorporat în ruter pentru acces comun la resurse şi descărcarea autonomă a fişierelor prin sistem peer-to-peer pe dispozitivul de stocare.
  • Serviciu QOS automat avansat pentru o experienţă online lipsită de probleme, cu configurare manuală pentru utilizatorii avansaţi.
  • Server UPnP pentru transmiterea conţinutului media.
  • Compatibil Windows 7

 

Adaptor USB Double N+ (F6D6050uk)

  • 2×2 802.11N wireless
  • Funcţionează pe 2,4 GHz şi 5 GHz (adaptorul USB foloseşte doar o singură bandă de lăţime în acelaşi timp, conform opţiunii utilizatorului)
  • Carcasă de tip N+, inclusiv stativ de birou.
  • Compatibil Windows 7 

Ruterul wireless Double N+ şi adaptorul USB vor fi disponibile în ianuarie.

Despre Belkin

Belkin – www.belkin.com – oferă o combinaţie diversă de produse ce asigură utilizatorilor o integrare perfectă a sistemelor electronice în casele şi automobilele lor precum şi în timpul deplasărilor. Fondată în California în 1983, Belkin este o companie privată şi liderul recunoscut de furnizor al soluţiilor de conectivitate, pe lângă accesoriile destinate dispozitivelor iPod, computerelor şi altor echipamente. Oferim soluţii complexe pentru reţele, sisteme de divertisment – cu ajutorul cablurilor noastre din gama PureAV, a accesoriilor pentru alimentare şi wireless digitale – şi multe alte categorii de produse.

Creşterea fenomenală a companiei Belkin a dus la necesitatea extinderii prezenţei sale globale. Pe lângă sediul central din Los Angeles, mai deţinem reprezentanţe în regiunea Asia-Pacific. Sediul din Europa al companiei Belkin este amplasat în Regatul Unit al Marii Britanii având reprezentanţe în Danemarca, Franţa, Germania, Italia, Olanda, Spania, Suedia, fiecare dedicată pieţelor sale regionale.