EDIMAX anunţă startul unui parteneriat în domeniul distribuţiei cu ASBIS în România

4 iulie 2012—EDIMAX Technology, producător de top de soluţii de reţelistică, are onoarea să anunţe startul unui parteneriat cu ASBIS, care va fi distribuitorul oficial pentru întreaga gamă

CUMPARATI

de produse Edimax în România. Clienţii interesaţi de routerele, switch-urile, adaptoarele de curent, prelungitoarele wireless şi camerele de reţea marca Edimax le vor putea găsi acum cu ajutorul canalelor de distribuţie ASBIS.

Despre Grupul ASBIS

ASBIS este unul din distribuitorii de top de produse din domeniul tehnologiei informaţiei (IT) în statele în curs de dezvoltare din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa – Europa Centrală şi de Est, statele baltice, CIS, Orientul Mijlociu şi Africa – îmbinând avantajele acoperirii teritoriale cu o gamă vastă şi extinsă de produse distribuite prin magazine de tipul "one-stop-shop". Grupul distribuie componente IT (prin companii integratoare, integratori de sisteme, producători şi mărci de retail locale) şi produse finite marca A precum calculatoare desktop, laptop-uri, servere şi elemente de reţelistică (IMM şi retail).  Portofoliul acestuia de produse include o gamă vastă de componente IT, componente periferice şi sisteme IT mobile.

ASBIS şi-a început activitatea în anul 1990 în Belarus şi în anul 1995 a pus bazele unei companii holding cu sediul în Cipru, ulterior mutată în Limassol.  Birourile din Cipru acordă asistenţă celor trei centre regionale de distribuţie (situate în Republica Cehă, Emiratele Arabe Unite şi China). Reţeaua de distribuţie este formată din 47 de depozite în 29 de ţări.  Această reţea livrează produse pentru operaţiunile Grupului în aproximativ 86 de ţări.

Despre tehnologia EDIMAX

Tehnologia EDIMAX este dedicată proiectării, dezvoltării, fabricării şi comercializării unei game vaste de soluţii de reţelistică. De la fondarea societăţii EDIMAX în anul 1986, aceasta s-a transformat în unul din producătorii mondiali de top de produse de comunicare în reţea avansate. EDIMAX are sediul central în Taiwan (Republica China) şi este listată la Bursa de Valori din Taiwan din 2001. În 2003, EDIMAX a primit certificarea ISO 9001 şi ISO 14000; şi în 2009, veniturile de grup ale companiei s-au ridicat la aproximativ 110 milioane USD la nivel mondial. Portofoliul complet de produse EDIMAX satisface toate nevoile legate de conectivitate ale oricărei arhitecturi de sistem sau cerinţe de aplicaţie.

Disponibilitatea produselor poate varia în funcţie de regiune. Vă rugăm contactaţi birourile EDIMAX din regiunea dumneavoastră sau accesaţi website-ul www.edimax.com pentru mai multe informaţii.