Dispozitivele Ultrabook™ inspirate de Intel

Dispozitivele Ultrabook inspirate de Intel

Dispozitivele extraordinare inspirate de Intel® vă oferă tot ceea ce aveţi nevoie: înălţime în axul z foarte subţire – mai puţin de 18mm pentru dispozitivele de 14" şi mai mici; viteză mare de răspuns – poate fi utilizat în mai puţin de 7 secunde; performanţă vizibil inteligentă datorită procesoarelor Intel® Core™ din a doua şi a treia generaţie; durată lungă de viaţă a bateriei – mai mult de 5 ore sau chiar 8 ore. O performanţă pe care o puteţi vedea şi simţi cu adevărat.
Start de la zero, în secunde: Tehnologia Intel® Start Rapid
Tehnologia Intel® Start Rapid readuce dispozitivul dumneavoastră Ultrabook™ la capacităţi operaţionale depline în câteva secunde, astfel că puteţi relua toate operaţiunile întrerupte. Această capacitate de răspuns extraordinar de rapidă oferă dispozitivului abilitatea de a relua operarea într-o clipă atunci când sunteţi pregătiţi, şi îi asigură un consum extrem de redus de energie în modul standby. Astfel, veţi economisi timp şi veţi avea o durată de viaţă mai lungă a bateriei.
Detectare rapidă a favoritelor: Tehnologia Intel® Răspuns Inteligent
Dispozitivul dumneavoastră Ultrabook™ tocmai şi-a mărit viteza de răspuns. Tehnologia Intel® Răspuns Inteligent recunoaşte rapid şi memorează fişierele şi aplicaţiile utilizate cel mai frecvent de dumneavoastră într-o locaţie de unde le puteţi accesa instant. Astfel, veţi economisi timp şi energie accesând mult mai rapid conţinuturile pe care le utilizaţi şi le îndrăgiţi cel mai mult.
Mereu actualizat: Tehnologia Intel® Conectare Inteligentă
Cu ajutorul tehnologiei Intel® Conectare Inteligentă integrată de dispozitivul dumneavoastră Ultrabook™, e-mail-ul, aplicaţiile favorite şi reţelele sociale sunt actualizate continuu şi automat chiar dacă sistemul se află în modul de hibernare. Nu mai trebuie să aşteptaţi cele mai recente ştiri din lume sau actualizări ale prietenilor – doar ridicaţi capacul şi dispuneţi de toate informaţiile actualizate şi gata spre a fi utilizate.
Blocaţi laptop-ul pierdut: Tehnologia Intel® Antifurt (Intel® AT)
Vă îngrijorează furtul sau pierderea? Tehnologia Intel® Antifurt (Intel® AT)4 este un echipament hardware inteligent de securitate care vă ajută să vă protejaţi dispozitivul prin dezactivarea aparatului Ultrabook™ furat sau pierdut din orice loc din lume. Şi atunci când dispozitivul Ultrabook™ vă este returnat, acesta poate fi reactivat foarte uşor fără a prejudicia datele dumneavoastră sau conţinutul digital. (Disponibilă ca opţiune pe dispozitivele Ultrabook™ cu procesor Intel® Core™.)
Linişte online: Tehnologia Intel® Protecţia Identităţii (Intel® IPT)
Asiguraţi-vă că website-urile preferate vă recunosc. Tehnologia Intel® Protecţia Identităţii (Intel® IPT)5 vă ajută să vă protejaţi identitatea şi bunurile online prin adăugarea unui link de încredere sistemului dvs., conturilor dvs., şi locaţiilor online favorite. Astfel, beneficiaţi de o mai bună protecţie online a identităţii, autentificată de dumneavoastră. (Disponibilă doar pe dispozitivele Ultrabook™ inspirate de Intel care sunt prevăzute cu a treia generaţie de procesoare Intel® Core™ .)