Prestigio propune cadoul perfect pentru Ziua Indragostitilor

Ziua Îndrăgostiţilor este o sărbătoare foarte romantică. Ea aduce căldură şi fericire, dar alegerea unui cadou potrivit pentru persoana iubită nu este o sarcină uşoară. Cadoul de Ziua Îndrăgostiţilor trebuie să combine eleganţa şi originalitatea pentru a sublinia atenţia specială pe care o aveţi faţă de persoana căreia i-l oferiţi. Noi vă oferim cadouri originale Hi-Tech pentru a o surprinde pe persoana iubită.

 

 

 

 

Ediţia Fashion a Dispozitivelor Mobile de Stocare.
Cadouri pentru femei

Cea mai noua colecţie de produse mobile cu un design elegant, în culorile auriu şi alb, este destinată exclusiv unui public feminin. Culorile vii şi strălucitoare fac aceste produse să iasă în evidenţă din mulţime. Linia fashion include două produse  – Data Safe II şi Pocket Drive II. Produsele finisate de stocare a datelor aurii sau albe sunt destul de subţiri pentru a intra în geanta oricărei femei. Ambele produse sunt perfect completate de o husă de piele elegantă în culori compatibile şi o geantă specială de cadouri. Datorită designului extraordinar şi funcţionalităţii de primă clasă, aceste produse mobile vor fi nişte cadouri frumoase pentru Ziua Îndrăgostiţilor.

Femeile vor aprecia îmbinarea impecabilă a culorilor, funcţionalitatea şi ambalajul original.

 

Pocket Drive II sau Data Safe II.
Cadouri pentru bărbaţi


Iubitul dumneavoastră preferă cadourile practice? Căutaţi ceva deosebit care să-l impresioneze? Prestigio vă oferă dispozitive mobile de stocare sigure învelite în piele şi o capacitate de până la 250GB. Datorită carcasei atractive învelite în piele a dispozitivelor mobile Pocket drive II şi Data Safe II, acestea diferă de produsele concurente, iar acest lucru îi va conferi o valoare suplimentară cadoului dumneavoastră.

Acest cadou îi va cuceri inima prin originalitate.

 

Stick de Memorie din Piele Ediţie Limitată.
Cadouri pentru femei


Stick-ul de memorie din piele este un cadou original pentru Ziua Îndrăgostiţilor în sine, dar Ediţia Limitată este o linie care a fost creată special pentru femei. Roşu, roz, auriu şi albastru sunt cele patru culori în care este disponibil Stick-ul de Memorie din Piele Ediţie Limitată. Trebuie doar să-l alegeţi pe cel mai atractiv din cele patru şi cadoul pentru femeia iubită este gata. Acest produs are un ambalaj special din catifea în culori asortate cu stick-ul de memorie.

E gata sa fie prezentat şi să facă impresie.

 

 

Stick de Memorie din Piele Ediţie Geo.
Cadouri pentru bărbaţi


Stick-ul de Memorie din Piele Ediţie Geo este unul dintre cele mai compacte dispozitive de stocare mobile învelite în piele. Disponibile în alb clasic sau în negru elegant are un imprimeu unic pe învelisul din piele care aminteşte de o hartă geografică şi îl face pe posesor să simtă spiritul aventurii. Călătoriţi şi exploraţi noi orizonturi şi oriunde aţi merge luaţi-vă cu dumneavoastră documentele, muzica şi înregistrările video pentru acces nelimitat.

Acest stick de memorie din piele va fi un cadou pentru Ziua Îndrăgostiţilor potrivit pentru oricine de la bărbaţii romantici la cei carora le place aventura.

  

Genti Roşii pentru Notebook-uri
Cadouri pentru femei


Orice femeie doreşte să fie elegantă chiar şi în cele mai mici detalii, chiar şi când e vorba de o geantă pentru laptop. Există un număr redus de opţiuni excelente în ceea ce priveşte genţile pentru notebook-uri de femei. Geanta roşie pentru notebook de la Prestigio, pentru femei, este una dintre ele. Creată pentru femeile care folosesc laptop-uri, această geantă roşie pentru notebook arată ca o geantă elegantă şi oferă în acelaşi timp protecţie şi organizare fără precedent printr-o prezentare inteligentă cu mai multe compartimente şi un buzunar separat în faţă pentru bilete de avion sau pentru paşaport.

Geanta roşie pentru notebook va fi un cadou potrivit pentru Ziua Îndrăgostiţilor pentru femeile care pun preţ pe stil şi pe eleganţă.

 

Portofel digital.
Cadouri pentru bărbaţi


Cel mai nou Portofel Digital de la Prestigio este un produs unic în care stilul modern şi sofisticat se combină cu funcţionalitatea. Creat ca un portofel elegant pentru păstrarea cărţilor de vizită şi a banilor, Portofelul Digital are o caracteristică exclusivă – un hard drive în partea dreaptă a portofelului care stochează date preţioase şi vă permite să le aveţi la dumneavoastră indiferent care vă este destinaţia. Este un cadou potrivit pentru bărbaţii eleganţi care pun preţ pe funcţionalitate.

Acest cadou util şi unic pentru Ziua Îndrăgostiţilor vă va ajuta să subliniaţi faptul că îl preţuiţi pe bărbatul de lângă dumneavoastră.

 

 Cine ese Prestigio?

Prestigio Technologies Ltd. este o companie IT foarte dinamica, ce furnizeaza pe piata solutii destinate consumatorilor pentru Casa si Biroul Digital.  Investind în combinatia “Arta hi-tech” (solutii în  cadrul carora produse de înalta fidelitate devin opere de arta), compania si-a asigurat un loc unic pe piata. Având în prezent sediul în Cipru, Prestigio opereaza activ în zona EMEA prin reprezentante si parteneriate de afaceri localizate în centre de afaceri importante din regiune si ofera clientilor sai un portofoliu excelent de produse IT de ultima ora si servicii cu valoare adaugata.