GIGABYTE Technology

GIGABYTE acceptă și validează noile GPU-uri NVIDIA

În 2020, NVIDIA A100A40, și A6000 au fost lansate și au adus o performanță remarcabil îmbunătățită. Gama GPU a NVIDIA s-a extins, iar serverele GIGABYTE testează în prezent conformitatea și validarea noilor GPU-uri. Două GPU-uri noi NVIDIA A30 și NVIDIA A10 Tensor Core GPUs se vor adresa clienților cu inferență AI, training și HPC, inclusiv rularea suitei software NVIDIA AI Enterprise pe infrastructură virtualizată. Vizând stațiile de lucru, noile GPU-uri NVIDIA RTX A5000 și A4000 sunt ideale pentru soluții de redare în timp real, AI, VR și calcul.

Noile GPU-uri vor aduce valoare adăugată serverelor GIGABYTE, indiferent dacă acestea sunt GPU dense sau pur și simplu o stație de lucru. A30 este conceput pentru sarcini de muncă solicitante în inferență AI și HPC la un preț optim. A10 accelerează media și grafica mainstream cu AI. Seria RTX oferă profesioniștilor în stații de lucru două opțiuni: noul A5000 are performanțe superioare și dual-slot, iar A4000 este un performer solid într-un factor convenabil de formă single-slot pentru densitate și versatilitate.
 
Portofoliul larg de servere GIGABYTE acceptă până la 8 GPU-uri NVIDIA cu două sloturi, cu tehnologie de interconectare NVIDIA NVLink, cum ar fi GIGABYTE G492-Z51, care este, de asemenea Sistem Certificat NVIDIA ™ și oferă acces la o bibliotecă incredibilă de resurse și suport pentru calcul și AI. G492 excelează la calcul cu procesoare dual-slot, 32 DIMM-uri și 12 travee pentru unitățile NVMe / SATA / SAS. Poate găzdui și alte două acceleratoare sau rețele de mare viteză. Un alt server performant pentru acceleratoare este GIGABYTE G242-Z11 care este, de asemenea, certificat NVIDIA și acceptă până la patru carduri GPU cu benzi PCIe Gen 4 pentru un transfer rapid.

Ambele servere acceptă și procesoarele recent lansate din seria AMD EPYC 7003 pentru performanțe ridicate și fără limitări care să permită GPU-urilor să accelereze sarcinile de lucru.

Administrarea mai multor servere inclusiv de la distanță:

GIGABYTE oferă GIGABYTE Management Console (GMC) pentru gestionarea serverelor BMC printr-o platformă bazată pe browser web. În plus, software-ul GIGABYTE Server Management (GSM) este gratuit pentru descărcare și utilizat pentru a monitoriza și gestiona mai multe servere. GMC și GSM oferă plus valoare reducând în același timp licențierea și costurile de întreținere ale clienților.

>>Aflați mai multe detalii despre servere

IDEEA PRINCIPALĂ

Totul a început cu prezentarea principală a CEO-ului NVIDIA, Jensen Huang, unde a dezvăluit ce urmează pentru accelerarea calculelor. Câteva surprize captivante vă așteaptă. Disponibil la cerere. 

>>Vizionați acum