Acum Sapphire HD 5670 Ultimate!

Construind pe reputația sa pentru ediții speciale și plăci grafice răcite silențios, SAPPHIRE Technology tocmai ce a introdus Ediția ULTIMATE pentru SAPPHIRE HD 5670,

        CUMPARATI

încorporând întreaga performanță și caracteristici ale modelelor răcite cu ventilatoare dar beneficiind de un cooler cu radiator complet silențios.

SAPPHIRE HD 5670 ULTIMATE are 400 Procesoare de Flux și 1GB memorie DDR5. Cu viteze de ceas de 775MHz la nucleu și 1000MHz (4GHz efectivi) pentru memorie, asigură aceași performanță ca modelele răcite prin ventilație dar cu ajutorul unui cooler cu radiator complet silențios,  ceea ce ne aduce cea mai rapidă placă grafică răcită silențios disponibilă astăzi.

Configurațiile de ieșiri de pe lateral prezintă porturi Dual-Link DVI, HDMI și DisplayPort. În plus față de un adaptor DVI la VGA, pachetul include și un adaptor HDMI la DVI, permițând conectarea a două monitoare DVI. SAPPHIRE HD 5670 ULTIMATE poate suporta de asemenea trei monitoare în modul ATI Eyefinity cu ajutorul unui monitor cu DisplayPort corespunzător sau cu un adaptor activ. Suportul CrossFire nativ permite ca două sau mai multe plăci să fie folosite împreună pentru performanță superioară pe o platformă compatibilă CrossFireX.

Seria SAPPHIRE HD 5670 este complet compatibilă cu DirectX 11 și Windows 7. Asigură performanțe sporite în jocurile și aplicațiile DirectX10.1, DirectX 10 și DirectX 9.0, afișând un nivel uimitor al detaliilor, transparenței și efectelor luminoase în noile apariții software ce folosesc DirectX 11.  Toate acestea vin cu un cost redus de energie iar Administrarea Dinamică a Puterii asigură operarea cu energie foarte puțină în repaus sau 2D. Din moment ce tehnologia de bază consumă puțină energie, nu este necesară o sursă de putere externă transformând această serie în alegerea perfectă pentru actualizările de sisteme și PC-uri mainstream ce nu au surse puternice.

Toți membrii seriei SAPPHIRE HD 5000 au încorporat un UVD (Unified Video decoder) reducând considerabil încărcarea procesorului și asigurând decodare lină pentru conținut Blu-ray™ și HD DVD prin codecurile VC-1 și H.264, precum și pentru fișierele Mpeg. În seria SAPPHIRE HD 5000 UVD-ul a fost îmbunătățit pentru a decoda simultan două fluxuri video HD 1080p și pentru a afișa calitate video HD având modul Windows Aero activat. HDMI a fost actualizat la versiunea 1.3a cu Dolby TrueHD și DTS-HD Master Audio.

Această serie de plăci grafice asigură suport pentru toate caracteristicile cheie DirectX 11 inclusiv instrucțiuni DirectCompute 11, Teselare hardware și comunicație multi-thread cu procesorul sistemului. Toate acestea se combină pentru a permite noi capacități de interacțiune între obiecte transparente, noi efecte luminoase și post procesare accelerată precum și calcule fizice și transcodare video accelerată. ATI Stream este de asemenea susținut, accelerând aplicații ca transcodarea video și sarcini de redare executând instrucțiuni pe arhitectura GPU în loc să folosească procesorul sistemului.

SAPPHIRE HD 5000 este susținută de driverele grafice Catalyst DirectX 11 de la AMD certificate WHQL care asigură suport pentru toate elementele cheie ale DirectX 11 necesare pentru experiențele din jocuri și accelerarea următoarei generații de aplicații de înaltă performanță.

Toate mărcile sunt înregistrate.

Pentru mai multe detalii vizitați www.sapphiretech.com.