Noua gamă de monitoare LCD Acer G5,tehnologie şi design

        CUMPARATI

Bucureşti, 23 iulie 2010 – Noua gamă de monitoare LCD Acer G5 lansată recent în România integrează cu succes tehnologii de afişare de ultimă generaţie într-un design aparte, rezultând astfel un concept ce individualizează şi recomandă aceste produse. Noile monitoare sunt potrivite atât utilizatorilor care au nevoie de un LCD pentru redare de conţinut multimedia cât şi celor pasionaţi de jocuri.

“Noile monitoare Acer beneficiază de cele mai noi tehnologii apărute, reuşind să răspundă cu succes cerinţelor celor mai pretenţioşi utilizatori. Acer G5 este o alegere potrivită atât pentru gameri, cât si pentru utilizatorii multimedia”, a declarat Bogdan Iftemie, Sales Manager Acer România.

Datorită îmbunătăţirilor aduse de tehnologia Acer Adaptive Contrast Management, seria G5 are un contrast de 80.000 la 1, contrast ce oferă utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de o îmbunătăţire semnificativă a detaliilor.

Timpul de răspuns a fost redus cu ajutorul tehnologiei Overdrive (OD) care permite seriei G5 să ofere imagini de înaltă calitate în jocuri şi filme, fără apariţia efectului de ghosting. “Cerinţele utilizatorilor se schimbă rapid, iar Acer este unul dintre brandurile care reuşeşte de fiecare dată să lanseze produse de ultimă generaţie păstrând în acelaşi timp un preţ accesibil”, a adăugat Bogdan Iftemie.

Monitoarele Acer G5 sunt disponibile în cinci variante de dimensiune a ecranului: 61cm (24”), 58cm (23”), 55cm (22”), 51cm (20”) şi 47cm (19”), cu rezoluţiile Full HD (1920×1080), HD+ (1600×900) sau HD (1366×768). Toate modelele sunt echipate cu opţiunea de înclinare ajustabilă pentru o vizualizare optimă.

 

Conectivitate

Pe lângă standardul VGA, în funcţie de diagonala ecranului, se pot alege mai multe soluţii de conectare. Opţional, conectivitatea digitală avansată este asigurată de către un conector DVI şi unul HDMI, acestea beneficiind de suport HDCP. Interfeţele DVI optimizează calitatea conectivităţii dintre monitoarele LCD şi plăcile grafice ale PC-urilor sau a altor surse, în timp ce conexiunea HDMI oferă o vizualizare high-definition deosebită. Mai mult decât atât, o funcţie selectivă oferă o modalitate convenabilă pentru a căuta semnale de intrare.

Tehnologii de afişare

Tehnologia Acer eColor Management permite utilizatorilor să aleagă moduri diferite de afişare. Sunt puse la dispoziţie următoarele setări prestabilite de afişare: date, media, cinema şi fotografii.

Acer Adaptive Contrast Management (ACM) adaptează într-un mod dinamic raportul contrastului pentru a obţine imagini extrem de clare. Fiecare scenă este analizată pentru a fi ajustată cadru cu cadru, obţinându-se astfel o îmbunătăţire a detaliilor, în special în scene întunecate sau supraluminate. De asemenea, datorită tehnologiei Acer AACM monitorul LCD va consuma mai puţină energie. 

Acer eDisplay Management este un instrument puternic ce permite atât realizarea unui management al display-ului cât şi o calibrare avansată a culorilor. Fiecare setare personalizată poate fi stocată şi pusă în funcţiune cu rapiditate pentru diferite aplicaţii sau condiţii de luminozitate. 

***

Informaţii detaliate despre produsele Acer şi un catalog cu preţuri în format PDF sunt disponibile pe site-ul Acer www.acer-euro.com

Despre Acer

De la înfiinţarea sa în 1976, Acer şi-a atins obiectivul propus, eliminând barierele dintre oameni şi tehnologie. La nivel global, Acer se situează pe locul al 2-lea pe piaţa totală de PC-uri şi notebook-uri. Un Channel Business Model rentabil şi sustenabil joacă un rol esenţial în creşterea continuă a companiei, iar abordarea sa multi-brand integrează în mod eficient brand-urile Acer, Gateway, Packard Bell şi eMachines pe pieţele din lumea întreagă. Acer luptă să realizeze produse “verzi” şi să îşi stabilească un lanţ de aprovizionare pe principii ecologice, prin colaborarea cu furnizorii săi. Acer are onoarea de a fi Worldwide Partner al Mişcării Olimpice, al Jocurilor Olimpice de Iarnă Vancouver 2010 şi al Jocurilor Olimpice de la Londra, din 2012. Acer Group are 7 000 angajaţi în întreaga lume. Veniturile estimate pentru 2009 se ridică la 17,9 miliarde USD. Accesaţi www.acer-group.com pentru mai multe informaţii.

© 2010 Acer Inc. Toate drepturile rezervate. Acer şi logo-ul Acer sunt mărci comerciale înregistrate ale Acer Inc. Alte mărci comerciale, mărci comerciale înregistrate şi/sau mărci de service, indicate sau nu, sunt proprietatea respectivilor deţinători.