SAPPHIRE a anunţat noul model HD 7770 Vapor-X

CUMPARATI ONLINE


 

 

SAPPHIRE Technology a introdus un nou model în seria de succes HD 7000. Placa grafică SAPPHIRE HD 7770 Vapor-X Ediţia OC este prima placă bazată pe arhitectura internă GCN (Graphics Core Next) de la AMD cu tehnologie exclusivă de răcire Vapor-X* .

Placa video SAPPHIRE HD 7770 Vapor-X OC Edition este prima placă de această generaţie care utilizează implementarea exclusivă a tehnologiei de răcire Vapor chamber. Produsele anterioare cu Vapor-X în dotare au primit distincţii mondiale pentru sistemul de răcire foarte eficient care permite plăcii sa lucreze la viteze mai mari dar foarte silenţios. Având la bază cea mai nouă tehnologie GPU de la AMD, placa SAPPHIRE HD 7770 Vapor-X OC Edition dispune de 1GB din cea mai noua memorie DDR5 şi prezintă overclocking din fabrică cu viteze de clock de 1100MHz şi 1300MHz (5.2 GB/s efectivi) pentru memorie oferind performanţe extraordinare.

Lucrul sau gaming-ul pe mai multe monitoare devine tot mai popular, iar seria SAPPHIRE HD 7700 suportă acestea cu AMD Eyefinity, acum la a doua generatie. Placa SAPPHIRE HD 7770 Vapor-X OC Edition are in dotare doua porturi DVI (DVI-I si DVI-D), unul HDMI si o iesire DisplayPort, care suporta pana la 4 monitoare. In plus, placile din seria SAPPHIRE HD 7700 pot susţine în mod simultan, stream-uri audio multiple şi independente ce permit conţinutului audio să fie asociat cu diferite aplicaţii pe diferite ecrane.

Specificaţiile HDMI au crescut de asemenea ȋn seria HD 7000. HDMI-ul rapid 1.4a ofera suport 3D Stereoscopic cu rate de frame imbunatatite de 60Hz per eye- 120Hz in total. Este de asemenea pregatită pentru noua generaţie de display-uri 4K ce pot fi acţionate de la o singură intrare de mare viteză de 3GHz HDMI 1.4a sau DisplayPort 1.2 HBR2.

APP Acceleration este numele oferit performanţei imbunătăţite a unei game largi de aplicaţii utilizând capabilităţile de procesare stream şi funcţiile specifice hardware ale arhitecturii grafice. HD 7000 a fost optimizată pentru acest tip de sarcină. Aplicaţiile tipice includ codarea şi decodarea Video, compresie şi multiplexing pentru distribuţia media, gaming sau conferinţe video. APP acceleration poate de asemenea imbunătăţi sarcinile cotidiene precum Internet browsing, aplicaţiile Office şi compresia fisierelor cu software suport.

Seria HD 7000 este a treia generaţie a soluţiilor compatibile DirectX 11 de la divizia grafică AMD- anterior ATI. Noua serie SAPPHIRE HD 7700 este pregatită pentru DirectX 11.1 şi noul sistem de operare Windows 8 cât şi pentru oferirea tuturor funcţiilor ale actualului DirectX 11 precum DirectCompute11 şi comunicaţii multi threaded cu CPU. Comunicarea cu PC-ul gazdă este optimizată prin implementarea celei mai recente interfeţe PCI-Express Gen3.0, iar multiple plăci pot fi utilizate pentru a imbunătăţi performanţa ȋn modul CrossFireX pe o placă de bază corespunzătoare.

Despre tehnologia Vapor-X

SAPPHIRE a fost prima companie care a implementat sistemul de răcire pentru plăcile grafice de PC bazate pe tehnologia Vapor Chamber introdusa deja cu succes pe câteva serii de produse. Tehnologia de răcire Vapor-X a fost prezentată pentru prima dată în 2007 pe placa grafică ATOMIC mai apoi fiind prezentă la nivel global prin Editiile TOXIC de success HD 3870 şi HD 4870 şi prin seriile Vapor-X.

Răcirea cu Vapor-X a fost folosită  pe seriile de succes HD 5000 şi 6000 la Editiile TOXIC şi modelele Vapor-X pe plan global. Această tehnologie extremă şi exclusivă a fost introdusă de asemenea pe noile produse din seria HD 7000.

Nota* – Vapor-X® este o marcă înregistrată SAPPHIRE Technology LTD şi este numele oferit de SAPPHIRE în mod exclusiv pentru această tehnologie – nu mai poate fi utilizat

Placa grafică SAPPHIRE HD 7770 Vapor-X Ediţia OC şi alte produse din seria 7700 sunt disponibile prin canalul prestabilit SAPPHIRE şi partenerii etail.

Specificaţiile tehnice sunt disponibile pe website-ul www.sapphiretech.com

 

Toate mărcile recunoscute.