SAPPHIRE lansează TriXX OC pentru seria HD 6800

        CUMPARATI

 

SAPPHIRE lansează TriXX OC pentru seria HD 6800

Descărcare gratuită pentru membri SSC și îmbunătățirea performanțelor HD 6800

SAPPHIRE Technology a introdus o nouă versiune a uneltei de overclocking, TriXX, dezvoltată pentru noua serie de plăci grafice HD 6800.

SAPPHIRE TriXX ajută utilizatorii să obțină performanțe optime de la plăcile grafice SAPPHIRE compatibile, pentru orice aplicație, permițându-le să monitorizeze, să ajusteze și să salveze setări multiple pentru parametri cheie ai plăcii.

TriXX nu monitorizează doar parametri de bază ca vitezele ventilatoarelor și temperatura GPU-ului dar și încărcarea procesorului grafic, voltaje și performanțe ale memoriei. Utilizatorii Windows 7 și Vista pot folosi o aplicație de tip Windows Gadget pentru afișarea permanentă a parametrilor cheie.

Utilizatorii pasionați pot modifica vitezele ventilatoarelor, tensiunile la nuclee și vitezele de clock  pentru a putea ajusta performanțele în funcție de aplicație – spre exemplu maximizarea performanțelor prin overclocking pentru jocuri, sau reducerea vitezelor de operare și a sunetului ventilatoarelor pentru redare video. Patru seturi de parametric, cunoscute drept ‘Profile’, pot fi salvate și denumite de către utilizator, apoi reactivate în funcție de necesități, simplificând astfel procesul de schimbare a setărilor de performanță.

TriXX poate de asemenea crea un fișier de tip jurnal pentru analize ulterioare, iar utilizatorul poate salva BIOS-ul VGA curent.

Versiunea TriXX 3.0 (Beta) este disponibilă pentru descărcare numai pentru membri SAPPHIRE Select Club. SAPPHIRE Select Club (SSC) oferă în mod regulat membrilor săi oportunitatea de a descărca jocuri, software și alte utilități precum și șansa de a intra în jocuri cu premii în hardware.

Puteți deveni membru al SSC în mod gratuit – oricine se poate înregistra online ca membru Silver și se poate bucura de avantaje multiple. Proprietarii de plăci grafice SAPPHIRE pot avansa la statut de membru Gold prin înregistrarea numărului de serie de pe acestea(verificați online eligibilitatea acestora). Acest statut permite noi oportunități de participare în concursuri cu premii.

Dezvoltarea TriXX este un process continuu, iar SAPPHIRE va publica un tabel cu plăcile grafice actuale ce suportă acest software. Utilizatorul va putea de asemenea să personalizeze interfața TriXX cu diferite modele.

Viitoarele actualizări ale TriXX vor permite suportul pentru noile plăci grafice și familii de procesoare grafice și vor aduce noi îmbunătățiri acestei unelte.

Pentru mai multe detalii vizitați www.sapphiretech.com