Kaspersky Lab dă startul campaniei promoţionale „2 în 1: nu doar cea mai bună protecţie, ci şi cel mai bun preţ” destinate companiilor

        CUMPARATI

 

Kaspersky Lab România lansează campania promoţională „2 în 1: nu doar cea mai bună protecţie, ci şi cel mai bun preţ”, care se adresează tuturor companiilor din ţară, indiferent de mărime. Până la 31 decembrie, licenţele pentru orice pachet al suitei business Kaspersky Open Space Security achiziţionate pentru 1 an vor avea o valabilitate de 2 ani.

„Infractorii cibernetici au început să exploateze din ce în mai mult vulnerabilităţile de securitate din cadrul reţelelor informatice ale companiilor, deoarece câştigurile financiare sunt mult mai mari decât în cazul utilizatorilor individuali, iar atacurile direcţionate nu sunt atât de simplu de identificat atunci când reţeaua internă este securizată ineficient”, spune Teodor Cimpoeşu, Managing Director Kaspersky Lab România şi Bulgaria. „O companie nu are nevoie decât de câteva minute pentru a face alegerea potrivită în ceea ce priveşte  suita de securitate folosită, de aceea Kaspersky Lab nu propune doar o protecţie superioară a business-ului, ci şi o perioadă dublă a acesteia pentru toate licenţele cu valabilitate de 1 an”, completează Cimpoeşu.

Suita de securitate Kaspersky Open Space Security poate fi personalizată pentru orice tip de business, în funcţie de nevoile de securitate specifice domeniului de activitate. Aceasta include pachetele Workspace Security, Business Space Security, Enterprise Space Security şi Total Space Security şi oferă protecţie extinsă, de la fiecare nod din reţea la servere de e-mail, de fişiere sau dispozitive mobile.

Pentru mai multe detalii referitoare la promoţia „2 în 1: nu doar cea mai bună protecţie, ci şi cel mai bun preţ” consultaţi: http://www.kaspersky.ro/business.

Despre Kaspersky Lab

Kaspersky Lab este cel mai mare producător de soluţii de securitate informatică din Europa şi locul patru la nivel mondial. Compania oferă unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru PC, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hackeri, phishing şi spam. Produsele Kaspersky deţin o rată superioară de detecţie, având cel mai rapid timp de răspuns din industria de securitate pentru utilizatori individuali, SMB, reţele de mari dimensiuni şi sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltată de Kaspersky este utilizată la nivel mondial în produsele şi serviciile furnizorilor de top ai soluţiilor de securitate de pe piaţa IT.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaspersky.ro, iar pentru ultimele ştiri legate de malware, consultaţi www.securelist.com.