Infinidat

Infinidat a fost numit lider pentru al treilea an consecutiv în Gartner® Magic Quadrant™ 2021 pentru Stocare Primară

Potrivit lui Gartner, „Furnizorii din cadranul Liderilor au cele mai mari scoruri compozite pentru capacitatea lor de a executa sarcini și completitudinea viziunii. Un lider are cota de piață, credibilitatea și capacitățile de marketing și vânzări necesare pentru acceptarea noilor tehnologii. Sunt inovatori și lideri în gândire, cu planuri bine articulate pe care clienții actuali sau potențiali le pot folosi atunci când își proiectează infrastructurile și strategiile de stocare. ”

 

„Credem că recunoașterea Infinidat în Gartner Magic Quadrant confirmă spiritul nostru competitiv și puterea soluțiilor noastre ca lider pe piața de stocare a întreprinderilor”, a declarat Phil Bullinger, CEO Infinidat. „Poziția noastră în cadranul Leader este ancorată în misiunea noastră principală de a inova și furniza soluții de stocare a datelor cu o combinație de neegalat de disponibilitate 100%, performanță excepțională și cel mai mic cost total posibil de proprietate la scară multi-petabyte. Pentru clienții noștri enterprise și furnizori de servicii cloud, Infinidat este platforma de stocare în cloud la alegere. ”

La începutul acestui an, Infinidat a fost desemnat favoritul clienților Gartner Peer Insights în 2021 în „Vocea clientului” Gartner Peer Insights: categoria Stocare Principală1. Acesta este al treilea an consecutiv în care Infinidat a fost recunoscut drept alegerea clienților Gartner Peer Insights pe baza recenziilor și evaluărilor independente de către utilizatorii finali.

Aflați mai multe detalii> 

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne scrieti la sales@asbis.ro