Actualizarea dispune de o împrejmuire automată a rețelei și performanțe îmbunătățite

Infinidat lansează o nouă versiune a InfiniGuard pentru a consolida reziliența cibernetică

Infinidat a prezentat recent InfiniSafe – un nou software pentru soluția sa de protecție și recuperare a datelor InfiniGuard, despre care se spune că duce reziliența cibernetică la un nivel cu totul nou.

Software-ul oferă o rețea criminalistică împrejmuită pentru validarea și recuperarea datelor, precum și instantanee imuabile, protecție logică cu aer comprimat și recuperare aproape instantanee prin utilizarea tuturor axelor unității de disc în operația de restaurare.

Având în vedere că atacurile cibernetice sunt în creștere, tehnologia InfiniSafe oferă întreprinderilor un avantaj atât de necesar în lupta lor pentru securitatea datelor.

Rețele automate împrejmuite

Rețeaua împrejmuită nou introdusă izolează dispozitivul de rețeaua principală și oferă un spațiu sigur pentru a analiza copiile de rezervă disponibile. Deoarece rețeaua principală nu este influențată de acest proces, seturile de date pot fi testate în siguranță pentru a-l găsi pe cel neafectat de malware sau ransomware și pentru a-l restaura, fără a ține cont de copiile de rezervă compromise.

În afară de consolidarea rezilienței cibernetice a companiilor, această caracteristică permite, de asemenea, utilizarea unui singur sistem InfiniGuard în loc de două sisteme separate, ceea ce înseamnă economii serioase de costuri.

Performanțe îmbunătățite

InfiniGuard este un dispozitiv de backup special conceput (PBBA) construit pe arhitectura InfiniBox și preinstalat într-un rack 42U. Acesta este format din trei motoare de deduplicare a datelor (DDE), care au fost, de asemenea, modernizate pentru a crește debitul.

Cu noul hardware B4300 bazat pe InfiniBox F4300, InfiniGuard poate acum să facă backup de date cu până la 180 TB/oră – mai mult decât dublul vitezei modelelor sale anterioare. Acest lucru scurtează, de asemenea, timpul de replicare la distanță și are ca rezultat o recuperare completă semnificativ mai rapidă.

Potrivit Infinidat, recuperarea unui set de date de backup de 1,2 TB se poate face acum în 13 minute și 30 de secunde. După aceea, datele sunt disponibile pentru restaurare, astfel încât o recuperare completă durează sub 30 de minute – un nou record în rândul PBBA-urilor.

"Noul InfiniGuard sporește reziliența cibernetică pe baza tehnologiei noastre de ultimă generație InfiniSafe, accelerează replicarea pe site-uri alternative și transformă protecția datelor și backup-ul modern. InfiniGuard stabilește un nou standard de pregătire în fața celor mai periculoase atacuri cibernetice,” a declarat Phil Bullinger, CEO of Infinidat.