Inca Inspira admiratie…

        CUMPARATI

 

Recent reproiectatul Inspiron M101z ultra-portabil s-a bucurat de un feedback initial cu adevarat pozitiv si continua sa primeasca aprecieri pe masura ce se raspandeste tot mai mult informatia despre confortul in utilizarea sa, puterea de calcul si valoarea mare pentru banii platiti pentru el.

Constituindu-se eminamente intr-o solutie foarte accesibila pentru productivitatea mobila, M101z asigura potentialul necesar pentru activitatile de zi cu zi cu o baterie care tine pana la 11 ore si cu tehnologia Dell Instant On ce permite butarea si conectarea online in doar 20 de secunde.

 

Desi este intr-un format mic Inspiron M101z asigura un confort remarcabil in utilizare datorita unui ecran generos de 11.6 inch si o tastatura full-size.

Trusted Reviews a acordat lui M101z “Recommended Award” si a comentat:

·         “… admitem ca am devenit extrem de incantati despre modul cum se scrie pe M101z. Tastatura sa este, fara niciun dubiu, cea mai buna pe care am folosit-o la un laptop de dimensiunea si la pretul acesta. Este perfectiunea constructiei incarnata. Tastele pentru principalele actiuni sunt bine definite, solide si se utilizeaza fara efort.”

·         “… de la tastatura de exceptie pana la ecranul si difuzoarele peste medie, M101z este o placere.”

In acelasi timp PC Pro a acordat acestui model “Recommended Award” si a notat:

·         “Spatiile mari dintre taste fac ca utilizarea sa fie fara erori, chiar cand este utilizat in inghesuiala dintr-un tren, si actionarea usoara a fiecarei taste produce o senzatie placuta la deget.”

·         “Ar putea fi in detrimentul altor competitori duri dar acest Dell este frumos, practic si portabil si mai sunt si altele pentru care merita a fi recomandat.”

Faceti click aici pentru a citi articolele complete sau pentru a afla mai multe despre acest “frumos, practic si portabil” M101z.