Intel se concentrează mai mult pe mărcile emblematice Intel Core

Intel prezintă un nou procesor Intel pentru viitoarele PC-uri din segmentul Essential

Intel introduce un nou procesor pentru spațiul esențial al produsului: Intel® Processor. Noua ofertă va înlocui Intel Pentium® și Intel Celeron® în stiva de produse pentru notebook-uri din 2023.

“Fie că este vorba de muncă sau de distracție, importanța PC-ului a devenit tot mai evidentă pe măsură ce ritmul rapid al dezvoltării tehnologice continuă să modeleze lumea. Intel se angajează să stimuleze inovația în beneficiul utilizatorilor, iar familiile noastre de procesoare entry-level au fost esențiale pentru ridicarea standardului PC-ului la toate nivelurile de preț. Noul brand de procesor Intel va simplifica ofertele noastre, astfel încât utilizatorii să se poată concentra pe alegerea procesorului potrivit pentru nevoile lor.” – Josh Newman, vicepreședinte Intel și director general interimar al Platformelor Mobile de Clienți

De ce este important

Cu această nouă arhitectură de marcă simplificată, Intel va continua să se concentreze mai mult pe mărcile sale emblematice: Intel® Core™, Intel® Evo™ și Intel vPro®. În plus, această actualizare eficientizează ofertele de brand pe segmentele de PC-uri pentru a permite și îmbunătăți comunicarea cu clienții Intel cu privire la valoarea fiecărui produs, simplificând în același timp experiența de cumpărare pentru clienți.

Despre Procesorul Intel

Procesorul Intel va servi drept nume de marcă pentru mai multe familii de procesoare, contribuind la simplificarea experienței de cumpărare a produsului pentru consumatori. Intel va continua să ofere aceleași produse și beneficii în cadrul segmentelor. Brandul lasă neschimbate ofertele actuale Intel și gama de produse disponibile.