Intel lansează procesoarele Intel® Core ™ din a 11-a generație cu grafică Intel® Iris® Xe

Intel lansează cel mai bun procesor din lume pentru laptopuri subțiri și ușoare: Intel Core din a 11-a generație

CUMPARA ONLINE

11th Gen Intel Core

Intel dă startul unei noi ere a performanței laptopurilor odată cu lansarea procesoarelor sale de generație nouă pentru PC-uri mobile și evoluția parteneriatelor sale ecosistemice ce propulsează industria PC-urilor mobile. Noile procesoare Intel Core din a 11-a generație cu grafică Intel Iris Xe (denumită în cod „Tiger Lake”) sunt cele mai bune procesoare din lume pentru laptopuri subțiri și ușoare, cu capacități de neegalat pentru productivitate, colaborare, creație, jocuri și divertisment pe laptopuri bazate pe sistemul de operare Chrome sau Windows.

Folosind noua tehnologie Intel SuperFin, procesoarele Intel Core din a 11-a generație optimizează eficiența energetică cu performanțe de top și reacție rapidă de răspuns în timp ce rulează la frecvențe semnificativ mai mari față de generațiile anterioare. Peste 150 de modele bazate pe procesoarele Intel Core din a 11-a generație sunt așteptate de la parteneri, cum ar fi Acer, Asus, Dell, Dynabook, HP, Lenovo, LG, MSI, Razer, Samsung și alții.

Intel a introdus, de asemenea, platforma Intel Evo pentru design-uri de laptopuri verificate conform specificațiilor ediției a doua și a KEI-urilor din programul de inovație Project Athena. Bazat pe procesoare Intel Core din a 11-a generație cu grafică Intel Iris Xe, dispozitivele cu insigna Intel Evo sunt verificate ca fiind cele mai bune laptopuri. Peste 20 de modele verificate sunt așteptate anul acesta.

„Procesoarele Intel Core din a 11-a generație cu grafică Intel Iris Xe reprezintă un salt major în performanța procesorului și sunt cele mai bune procesoare de laptop pe care le-am construit”, a declarat Gregory Bryant, vicepreședinte executiv Intel și director general al Client Computing Group. „De la productivitate și crearea de conținut la divertisment și jocuri, când alegeți un sistem alimentat de Intel Core din a 11-a generație – în special unul dintre noile noastre modele Intel Evo co-proiectate și verificate – știți că beneficiați de cea mai bună experiență posibilă pentru laptop.”

Procesoare Intel Core din a 11-a generație cu grafică Intel Iris Xe

Procesoarele Intel Core din a 11-a generație cu grafică Intel Iris Xe sunt cele mai bune procesoare din lume pentru laptopuri subțiri și ușoare atât pe Windows, cât și pe ChromeOS. Ele reprezintă cel mai ambițios sistem pe cip (SoC) Intel, oferind mai mult decât un salt generațional în performanță și cele mai bune experiențe pentru laptopurile din seria U în productivitate, creație, jocuri, divertisment și colaborare. O gamă largă de caracteristici integrate alimentează cele mai bune platforme subțiri și ușoare disponibile cu procesor optimizat, GPU, inteligență artificială (AI) accelerare, optimizare software și capacități de platformă care maximizează performanța reală a aplicațiilor și caracteristicile pe care oamenii le folosesc cel mai mult:

·              Colaborare bună:  procesoarele din a 11-a generație sunt cele mai bune pentru colaborare, cu experiențe mai captivante și îmbunătățite de AI, inclusiv audio îmbunătățit cu descărcare CPU pentru suprimarea zgomotului de fundal prin Intel Gaussian și Neural Accelerator 2.0 (Intel GNA), estompare de fundal accelerată de AI și super-rezoluție video, cea mai recentă decodare video și integrat Intel® Wi-Fi 6 (Gig +) – cea mai bună tehnologie Wi-Fi pentru conferințe video – totul pe un PC subțire și ușor.

·              Performanță și productivitate:  Productivitate cu peste 20% mai rapidă decât produsele competitive și fluxuri de lucru ce reflectă modul în care oamenii își folosesc laptopurile în fiecare zi. Funcțiile integrate Thunderbolt 4 permit, de asemenea, până la patru porturi pentru conectarea la un univers de periferice și acces cu un singur cablu la încărcare rapidă, monitoare externe și stocare extinsă.

·              Creare de conținut avansat: editare foto de până la 2,7 ori mai rapidă și editare video de 2 ori mai rapidă față de produsele competitive, în plus suport pentru afișaje HDR de 8K și până la patru afișaje simultane 4K HDR

·              Divertisment imersiv:  procesoarele Intel Core din a 11-a generație sunt primele din industrie cu Dolby Vision suportat de hardware, oferind experiențe de conținut mai captivante și îmbunătățind puterea la nivel de sistem cu aproximativ 20% față de generația anterioară, ceea ce se traduce prin mai mult de o oră suplimentară streaming video pe baterie.

 

·              Experiențe noi de joc:  cu performanțe de joc de două ori mai bune față de generația anterioară, jucați Borderlands 3, Far Cry New Dawn, Hitman 2 și alte jocuri populare pentru prima dată la 1080p pe grafica integrată Intel. Împărtășiți succesul cu prietenii transmițând flux de 2 ori mai rapid decât produsele competitive. Toate acestea pe grafica integrată Intel Iris Xe și într-un design subțire și ușor.

Integrat și optimizat pentru a oferi cele mai bune platforme subțiri și ușoare

Conform prezentării de la Architecture Day 2020, noile arhitecturi grafice CPU Willow Cove și Intel® Xe pe noua tehnologie Intel SuperFin împing oferă frecvență de până la 4,8 GHz – îmbunătățind eficiența energetică, permițând în același timp motoare specializate de calcul, acceleratoare și optimizări software pentru a fi integrate pe SoC. Procesoarele Intel Core din a 11-a generație oferă cea mai bună combinație a motoarelor de calcul inovatoare necesare pentru sarcinile de lucru din viața reală, inclusiv:

·              Noua grafică Intel Iris Xe depășește 90% din grafica din acest segment și oferă până la 96 de UE și până la 16 MB de cache L3.

·              Primul set de instrucțiuni pentru inferența rețelei neuronale pe grafica integrată cu Intel® DL Boost: DP4a și primul cu suport nativ pentru tipul de date INT8, oferind performanțe AI de până la 5 ori mai bune.

·              Securitate întărită a Hardware-ului prin Intel® Control Flow Enforcement Technology (CET) și Intel® Total Memory Encryption.

·              Suport pentru AV1 CODEC de înaltă performanță ce permite asistență eficientă din punct de vedere energetic pentru 4K, chiar și în medii cu lățime de bandă limitată.

• Primul procesor cu soluție de procesare a imaginilor ce permite detectarea vederii și diminuarea adaptivă.

• Cea mai bună conectivitate Thunderbolt 4 din clasă, inclusiv suport pentru până la patru porturi cu conectivitate universală prin cablu pentru încărcare, date și video.

• Primul SoC client mobil cu interfață PCIe Gen 4 atașată CPU și cu până la patru benzi.

 

Cu performanțe scalabile de 7 până la 28 de wați, nouă configurații de procesoare pe două modele de pachete pentru flexibilitatea factorului de formă și frecvență turbo de până la 4,8 GHz, procesoarele Intel Core din a 11-a generație asigură viteza unică a nucleului pentru sarcini de lucru avansate pe laptopuri subțiri și ușoare.

 

Contactați managerii ASBIS din țara dumneavoastră pentru a obține mai multe informații despre noile procesoare Intel.

>>Citiți știrea completă