Pe măsură ce lumea IT se confruntă cu provocări din ce în ce mai diverse

Noile soluții SonicWall oferă Securitate, Simplitate și un plus de Valoare

SonicWall Boundless Cybersecurity este axat pe simplificarea experienței de securitate.SonicWall oferă acest lucru în patru moduri cheie:

•        Oferiți o experiență de utilizare inovatoare, simplificați controalele de securitate a rețelei și oferiți vizibilitate întregii rețele cu o interfață modernă, intuitivă și ușor de înțeles

•           Simplificați experiența de securitate pentru întreprinderi și agențiile guvernamentale cu o platformă mai accesibilă, mai flexibilă și mai ușor de implementat

•        Oferiți mai multe modalități pentru organizații de a crește vizibilitatea și de a menține controlul datelor, identificând și oprind atacurile cibernetice cunoscute și necunoscute în noua normalitate

•           Definiți administrarea securității, astfel încât să fie mai ușoară și mai accesibilă cu noile firewall-uri TZ multi-gigabit, capabilități securizate SD-Branch și o consolă de management reproiectată pentru cloud.

Sonicwall a lansat un sistem de operare reconfigurat și cinci noi produse sau îmbunătățiri ale soluției Platforma Capture Cloud:

SonicOS 7.0 —Simplifică experiența de securitate cu o interfață extrem de intuitivă, asigurând familiaritatea, reducând perioada de training și timpul de implementare. UI / UX reproiectat oferă confort în utilizare și un plus de control, oferind tablouri de bord ale dispozitivelor, topologii reproiectate, suport pentru aplicații mobile SonicExpress și crearea și gestionarea simplificată a politicilor.

SonicOSX 7.0 — Împuternicește guvernele și întreprinderile cu niveluri mai mari de scalabilitate, protecție și control. Sistemul de operare îmbunătățit simplifică politica, auditul și gestionarea – oferind niveluri mai mari de vizibilitate cu un UI / UX conceput pentru întreprinderi și guverne.

SonicWall Network Security Manager (NSM) 2.0 SaaS — Oferă viteză, scalabilitate și fiabilitate fără precedent pentru gestionarea completă a firewall-ului în cele mai mari companii. NSM-ul cloud permite organizațiilor să optimizeze, să controleze, să monitorizeze și să administreze zeci de mii de dispozitive de securitate a rețelei – inclusiv firewall-uri, comutatoare și puncte de acces securizate fără fir – de oriunde printr-o interfață simplă în cloud.

SonicWall NSsp 15700 — Oferă mai multe interfețe GbE 100/40/10, capabilități revoluționare și analiză de mare viteză, permițând organizațiilor să protejeze milioane de conexiuni fără a compromite securitatea. Concepute pentru întreprinderi, guverne, centre de date și furnizori de servicii, aceste firewall-uri de ultimă generație vă protejează afacerea permițându-vă să extindeți securitatea pentru a îndeplini cerințele de conexiune dinamică, pe măsură ce numărul de dispozitive și utilizatori continuă să crească.

SonicWall CSa 1000 — Oferă serviciul premiat Capture ATP SonicWall on-prem, oferind guvernului, sistemului de sănătate și altor organizații supuse restricțiilor de conformitate sau rezidență a datelor aceeași protecție oferită în prezent în cloud. Îmbunătățit cu Real-Time Deep Memory Inspection ™ (RTDMI), CSa 1000 analizează o gamă largă de tipuri de fișiere, detectând și blocând amenințările care vizează fișiere suspecte și chiar atacuri pe canale laterale, precum Meltdown, Spectre, Foreshadow, PortSmash, Spoiler, MDS și TPM-Fail.

SonicWall TZ570 & TZ670 — Reprezintă primul factor de formă firewall desktop care oferă interfețe multi-gigabit (5 / 10G) pentru conectivitate cu switch-uri SonicWall sau alte dispozitive de rețea în implementări SD-Branch – toate cu viteze de prevenire a amenințărilor de până la 2,5 Gbps. Aceste firewall-uri de nouă generație au SD-WAN securizat integrat, implementare Zero-Touch, suport TLS 1.3 și 5G și caracteristici inovatoare ce reduc costurile și economisesc timp.

Misiunea SonicWall a fost dintotdeauna de a ajuta la protejarea IMM-urilor, a întreprinderilor și a agențiilor guvernamentale din întreaga lume. Și acum, este mai ușor ca niciodată să realizăm adevărata securitate cibernetică prin eliberarea de constrângerile din trecut.

 

Pentru a afla mai multe info despre noile produse și îmbunătățiri SonicWall, vă rugăm să ne scrieți la vad@asbis.com