Pentru a sărbători 95 de ani de inovație în materie de sunet

Beoplay H95: Bang & Olufsen sărbătorește 95 de ani de excelență cu un nou model flagship de căști

CUMPARA ONLINE

Beoplay H95

Verifica disponibilitatea in ROMANIA

“Beoplay H95 este o combinație a celor mai bune elemente ale sunetului, designului și măiestriei Bang & Olufsen – o îmbunătățire a gamei de căști care ridică moștenirea noastră de 95 de ani la standarde înalte”, spune Bang & Olufsen SVP Managementul produselor Christoffer Poulsen.

Perfecte pentru utilizare pe termen lung

Confortul este essential pentru a vă bucura cu adevărat de calitatea sunetului. Beoplay H95 vine cu un design oval, cu perne moi de ureche din piele de miel care asigură confort sporit pentru uzura de lungă durată, în timp ce o interfață de utilizator inovatoare și intuitivă este disponibilă printr-o combinație de control tactil și cadrane mecanice.

Prin cercetare și experimentare, inginerii Bang & Olufsen au creat un design pentru căști care se potrivește frumos în jurul urechilor și nu este mai mare decât este necesar. Această formă din spumă moale de memorie, creează un contact bun cu pielea, ceea ce este important pentru a bloca zgomotul din exterior. Design-ul benzii capului a fost complet renovat pentru un aspect mai curat, cu piei de vacă, textil tricotat la comandă și captusit ușor cu spumă de memorie pentru confort.

Un cadru din aluminiu contrastează cu textura benzii de piele dând un aspect minimalist și rafinat. Pernuțele de ureche din piele de miel, detașabile din punct de vedere magnetic, se simt la fel de bine pe cât arată, iar captuseala interioară din spumă de memorie adaptive asigură o ascultare confortabilă și anularea sunetului pasiv.

 

„Beoplay H95 este produsul filozofiei noastre conform căruia designul practic este un design frumos – estetică și performanță ce lucrează împreună”, spune Bang & Olufsen, vicepreședinte design Gavin Ivester și continuă: „Construim un design practic cu forme esențiale, fără cusur. Această atenție la detalii și performanțe remarcabile sunt esența limbajului nostru de design, Minimalismul expresiv conferă Beoplay H95 funcționalitate și expresivitate.”

Optimizat în laboratorul virtual acustic Bang & Olufsen

Beoplay H95 este proiectat în jurul unui set de drivere de titan personalizate de 40 mm, cu magneți de neodim, montate în carcase portabile, în timp ce designul sunetului este implementat folosind filtre într-un motor de procesare digitală a semnalului (DSP), dezvoltat de Bang & Olufsen. Căștile se bazează pe reducerea impresionantă a zgomotului, cu cea mai avansată anulare a zgomotului activ (ANC) a oricăror căști Bang & Olufsen, care este atât reglabil cât și adaptiv. Performanța ANC se bazează în întregime pe procesarea digitală și folosește atât un microfon feed-forward, cât și un microfon de feedback pentru a reduce cât mai mult zgomotul. Reglarea și testarea procesării ANC s-a făcut în condiții de viață reală, precum și Laboratorul Virtual Acustic (VR Lab) Bang & Olufsen din Struer, unde inginerii sunt capabili să imite o varietate de zgomote diferite, de la avioane, stații de tren, spații de birouri și zgomot de stradă.

Cadrane de precizie pentru volum, ANC și transparență

Bang & Olufsen a fost pionierul interfețelor tactile pe suprafețele din aluminiu. Astăzi, compania daneză face un pas mai departe, adăugând un cadran precis din aluminiu pe fiecare parte a Beoplay H95. Inspirate de inelele de focalizare de pe obiectivele camerelor de ultimă generație, cadranele se mișcă cu precizie și cu o rezistență lină. Fiecare cadran are o textură liniară fină, care confirmă contactul. Este un element de înaltă atingere, care se simte natural la utilizare și face ca preferințele de sunet să fie accesibile rapid. Cadranul din dreapta controlează volumul, în timp ce cadranul din stânga reglează ANC și transparența.

În lumea de astăzi, tăcerea poate fi o parte vitală a spațiului mental și a liniștii sufletești. Noile căști Beoplay H95 se bazează pe reducerea impresionantă a zgomotului pasiv, cu cea mai avansată anulare a zgomotului activ (ANC) a oricărei căști Bang & Olufsen. Performanța ANC se bazează în întregime pe procesarea digitală și folosește atât un microfon feed-forward cât și un feedback pentru a reduce cât mai mult zgomotul.

„Acasă, locul de muncă și tranzitul pot fi toate medii dinamice care necesită un răspuns, indiferent dacă asta înseamnă să vă adaptați la un nou nivel de zgomot sau să vă schimbați atenția pentru un minut pentru a răspunde cuiva. Cadranele vă permit să faceți rapid și ușor acest lucru. Sunt echipamente de super precizie”, spune Gavin Ivester.

Durată excelentă a bateriei și calitatea apelurilor

Beoplay H95 vine cu baterie de vârf pe piață, cu până la 38 de ore de redare într-o singură încărcare – chiar și cu ANC activat. Dacă trebuie să păstrați legătura cu colegii sau familia, patru microfoane oferă o claritate incredibilă a sunetului atunci când efectuați apeluri. Beoplay H95 folosește tehnologia avansată de formare a fasciculului și reducerea zgomotului pentru a capta vocea cât mai clar posibil, reducând simultan influența zgomotului de fundal. Aceasta include, de asemenea, o prelucrare extinsă a tonurilor laterale, care oferă o senzație de vorbire mai naturală. Mai mult, Beoplay H95 vine cu un mod de transparență reglabil pentru a permite utilizatorului să audă împrejurimile fără a scoate căștile.

Se pliază în cutia compactă de transport din aluminiu

Pentru a le putea utiliza acasă, la locul de muncă sau în călătorii, căștile Beoplay H95 sunt ușor de transportat . Monoarmele din aluminiu, un element semnat Bang & Olufsen, sunt sculptate cu suprafețe rafinate și modernizate cu balamale pivotante suplimentare, astfel căștile se pliază în interior și la dimensiuni foarte mici, care se încadrează perfect într-o carcasă de transport compactă cu aluminiu. Căptușite cu textil asortat în interior, căștile sunt protejate de lovituri în timp ce mergeți dintr-un loc în altul. Carcasa clasică Bang & Olufsen – construită pentru a rezista din materiale de cea mai bună calitate completează perfect căștile Beoplay H95.

Accesorii din aluminiu, piele și țesătură

Dovada adevăratei măiestrii se află în detalii. Chiar și accesoriile – adaptorul de zbor, cablul de încărcare și cablul audio – au primit o notă de rafinament cu carcasa din aluminiu potrivită și cablurile țesute cu o curea de piele pentru a nu se încurca.

ACC și aptXTM Adaptive

Pentru a aduce o experiență de ascultare de neegalat, Beoplay H95 vine cu ACC și aptX ™ Adaptive – codec audio reglabil dinamic de nouă generație, conceput pentru a oferi sunet robust, cu latență scăzută și nivel redus de biți, de înaltă calitate – în timp ce Bluetooth 5.1 asigură o conectivitate optimă .

Disponibilitate

Beoplay H95 (RRP 800 EUR, 700 GBP, 800 USD, 900 CHF, 6000 DKK) este disponibil in varianta Negru si Gri Cenușiu în țările ASBIS în Septembrie 2020. 

  Despre BANG & OLUFSEN

Bang & Olufsen este un brand audio audio de lux global, fondat în 1925 în Struer, Danemarca, de Peter Bang și Svend Olufsen a căror devotament și viziune rămân temelia companiei.Moștenirea bogată construită în jurul hotărârii neobosite de a crea produse care împing granițele tehnologiei audio continuă să plaseze compania în fruntea inovației audio.
Astăzi, fiecare produs Bang & Olufsen este îcaracterizat de combinația unică de sunet incredibil de clar, design atemporal și măiestrie inegalabilă.
Produsele audio inovatoare și progresive ale companiei sunt vândute în întreaga lume în magazinele monobrand Bang & Olufsen, online și în magazine multibrand. Compania are aproximativ 900 de angajați  și operează pe mai mult de 70 de piețe.Acțiunile lui Bang & Olufsen sunt listate la Nasdaq Copenhagen A / S.Pentru mai multe informații, vizitați și site-ul web al companiei la www.bang-olufsen.com