Noua cască wireless G733

Logitech G lansează o nouă linie de echipamente pentru jocuri

Logitech G, un brand Logitech, (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI), inovator de frunte în tehnologiile și echipamentele de jocuri, a introdus o nouă colecție de echipamente ce sărbătorește unicitatea și partea distractivă a jocurilor.Piesa central a noii colecții Logitech G-Series Color Collection este cască pentru jocuri fără fir G733 LIGHTSPEED. Dispunând de patru culori vibrante, noua cască de jocuri G733 este o cască fără fir cu funcții complete, care se potrivește unui stil dynamic și vă ajută să vă faceți experiența de joc mai mult mai plăcută. Colecția este completată cu moușii de joc G102 și G305 și tastatura de jocuri G915 TKL.

„Pe măsură ce jocurile devin o parte importantă a culturii pop, modul de exprimare și stilul personal au devenit o parte esențială a identității jucătorilor”, a spus Ujesh Desai, director general Logitech G. „Având în vedere acest lucru, ne-am propus să proiectăm o colecție de echipamente de gaming de înaltă performanță într-un mod distractiv și colorat. ”

Caracteristici cheie Cască gaming fără fir G733 LIGHTSPEED

·              LIGHTSPEED wireless fără fir: autonomie de până la 20m fără fir cu LIGHTSPEED wireless. 29+ ore de viață a bateriei. Perfectă pentru PlayStationⓇ 4

·              LIGHTSYNC RGB: iluminare frontală, zonă dublă LIGHTSYNC RGB.

·              Ultra-ușoară: doar 278 g pentru confort de lungă durată.

·              Design colorat și modern: disponibil în patru variante de culoare, albastru, liliachiu, alb și negru, setul cu cască are o bandă de susținere reversibilă, concepută pentru confort maxim în timpul sesiunilor de jocuri lungi. Fiecare culoare G733 are propriul design unic pentru bandă.

·              Microfon detașabil cu tehnologie Blue VO! CE: G733 este certificat Discord pentru o comunicare clară, garantată.

·              Drivere PRO-G: driverele PRO-G reduc semnificativ distorsiunea și reproduc o calitate a sunetului precisă și bogată.

·              Sunet surround DTS Headphone X 2.0: sunetul surround de ultimă generație dă viață muzicii și jocurilor.

  Colecția Colour

·              Echipament de super calitate, care se potrivește cu mediul înconjurător și vă permite să vă bucurați de joc, în felul vostru. Puncte cheie:

·              Perfect pentru orice spatiu

·              Confortabil și versatile

·              Personalizare (curea căști interșanjabilă, capac de schimbare a bateriei și microfonului în culori vesele)

Descriere produs

 De la echipamentele pentru jocuri până la ambalajele produselor, culorile gri, alb și negru au dominat istoric industria jocurilor, dar pe măsură ce jocurile se extind pentru a satisface nevoi din ce în ce mai diversificate ale consumatorilor, apare și necesitatea produselor colorate. Prin intermediul rețelelor sociale și a conținutului generat de utilizatori (UGC) și creșterea rapidă a streamingului, echipamentele creatorilor de conținut și camerele de jocuri sunt din ce în ce mai expuse, încurajând acești jucători să se gândească mai mult la culorile pe care le folosesc și la ceea ce transmit despre stilul și personalitatea lor. Investiția în echipamente ce reflectă stilul unic oferă o experiență de joc mai captivantă, iar noua Colecție Logitech G Color va amplifica acest lucru.

Noua cască fără fir G733 este disponibilă in varianta alb, albastru, liliachiu și negru. Cântărește doar 278 g, are benzi noi de suspensie colorate și reversibile și este echipată cu tampoane de ureche din spumă cu memorie dublă, fiind una dintre cele mai confortabile căști pe care Logitech G le-a proiectat vreodată. Alături de G733, Logitech G a dezvăluit o colecție de benzi pentru cap în aceleași culori, pe lângă capacele de microfoane vesele care sunt compatibile cu toate căștile Logitech G.

Ne-am propus să proiectăm o cască cu funcții complete, care să le permită oamenilor să-și arate personalitatea”, a spus Tiffany Beers, șef inginerie audio la Logitech G. „G733 și accesoriile disponibile fac exact acest lucru. Este o cască fiabilă, de super calitate, pentru jocuri, care se potrivește oricărui stil și vă permite să vă exprimați personalitatea, dar și să beneficiați de cea mai nouă tehnologie "

În plus față de G733, jucătorii pot alege dintre versiunea negru sau alb a tastaturii de jocuri mecanice fără fir Logitech G915 TKL și versiunile negre, albe, albastre și liliachii ale mouse-ului de gaming Logitech G102 și mouseului de gaming fără fir G305 Mouse.

Disponibilitate

Toate produsele vor fi disponibile în Septembrie 2020. Pentru mai multe informații contactați managerii ASBIS .

>> Logitech® G733 LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming Headset

>> Logitech® Gaming Headset Mic Covers >> Logitech® G733 Gaming Headset Straps   Despre Logitech G

Logitech G, brand Logitech International, este liderul global în echipamente de jocuri pentru computere și console. Logitech G oferă jucătorilor de toate nivelurile tastaturi, mouși, căști, mousepad-uri și produse de simulare zbor – cu design inovator, tehnologii avansate și o pasiune profundă pentru jocuri. Fondată în 1981 și cu sediul în Lausanne, Elveția, Logitech International este o companie publică elvețiană listată pe SIX Swiss Exchange (LOGN) și Nasdaq Global Select Market (LOGI). Mai multe informații despre Logitech G pe logitechG.com,  company blog sau @LogitechG.Logitech și alte mărci Logitech sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Logitech Europe S.A. și / sau filialele sale din S.U.A. și alte țări. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi. Pentru mai multe informații despre Logitech și produsele sale, vizitați site-ul web al companiei logitech.com.

Despre ASBIS

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) este un important distribuitor cu valoare adăugată, OEM și furnizor de soluții IT, IoT, IoT, AI în CEE, FSU, MEA. Compania este specializată în distribuție cu valoare adăugată (VAD), soluții de piață B2B și distribuție de produse ICT de la furnizori globali. În cooperare cu liderii din industria IT, echipele de experți ale grupului configurează produse hardware și elemente software, servicii bazate pe cloud și tehnologii pentru a crea soluții la viabile din punct de vedere comercial. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul web al companiei www.asbis.com