Echipamentele NUC de la Intel – putere de procesare si dimensiune de marimea unei palme

Produsele NUC de la Intel – Puterea în palma dumneavoastră

CUMPARA ONLINE

Produsele NUC de la Intel

Intel® NUC este un PC pe deplin funcţional, eficient din punct de vedere energetic, care nu doar se potriveşte cu nevoile dvs. legate de performanţă—dar se potriveşte şi cu dimensiunea palmei dvs.
 

Setul Intel® NUC include o placă ce poate fi personalizată de patru pe patru inch, la care se poate ataşa o memorie, un hard drive şi un sistem de operare conform alegerii dvs. discreţionare.
 

Placa Intel® NUC de patru pe patru inch este livrată echipată cu un procesor alipit. Placa poate fi cumpărată separat de set, oferindu-vă astfel flexibilitatea de a alege şasiul care se potriveşte cel mai bine cu nevoile dvs.

Răsfoiţi în linia de produse

Pentru ce le puteţi folosi?

Comparaţi şi faceţi diferenţa

Cercetaţi mai atent diverse modele Intel® NUC, specificaţiile acestora şi capabilităţile şi caracteristicile unice. De la sistem de tipul home theater, la firme digitale, aflaţi cum folosesc alţii sistemul Intel® NUC ce generează economii de spaţiu, acasă sau la serviciu.   Comparaţi diversele configuraţii Intel® NUC pentru a afla care model se potriveşte cel mai bine cu nevoile dvs. specifice.
  Intel® HD Graphics

Bucuraţi-vă de o experienţă vizuală HD senzaţională fără a fi necesar un card grafic suplimentar.

  Tehnologia Intel® vPro™ 

Adăugaţi un plus de protecţie încorporată afacerii dumneavoastră, inclusiv management sporit al ameninţărilor, protecţia identităţii şi a punctului de acces pe website şi multe altele. 

  Intel® High Definition Audio

Specificaţia Intel® High Definition Audio oferă un sunet de o claritate excelentă pentru orice aplicaţii, de la muzică la filme. 

  Intel® Solid-State Drives

Transformaţi-vă experienţa la PC cu ajutorul SSD-urilor Intel®, ce funcţionează cu viteza fulgerului, aducând soluţiile de stocare şi performanţa la un alt nivel. 

  Produsele wireless Intel® 

Beneficiaţi de o viteză de 3 ori mai mare şi reduceţi semnificativ dezordinea cu produsele fără fir Intel® wireless care fac surfingul, download-ul şi socializarea online floare la ureche. 

  Catalog Intel® NUC Ecosystem 

Oferă specificaţiile tehnice pentru ecosistemul Intel® NUC, incluzând specificaţii pentru hardware testat, şasiu proiectat şi şasiu în curs de proiectare şi periferice.