Next Unit of Computing (NUC)

Next Unit of Computing (NUC)

Buy online

Next Unit of Computing (NUC)

Performanta ridicata. Imagini uimitoare.

Placile de baza Intel® – Next Unit of Computing (NUC) ofera o experienta vizuala excelenta si performante ridicate de calcul intr-o carcasa de o dimensiune foarte mica.

Dotat cu un procesor inteligent Intel® Core™ i3 din a treia generatie, montat pe o placa de baza de 4 pe 4 inch, ambele inglobate intr-o carcasa minuscula, NUC-ul ofera performante mari si dimensiuni mici. Este produsul ideal pentru afisaj digital, sisteme home theatre, oriunde e nevoie de device-uri inteligente pentru spatii mici, si nu numai.

 

http://www.intel.com/content/dam/www/public/us/en/images/product/nuc-dc3217by-image.jpg

DC3217BY Flexibilitate uimitoare si posibilitate de extindere intr-un dispozitiv ultracompact

Cel mai uimitor este faptul ca un dispozitiv atat de mic poate oferi atat de multa putere intr-un pachet flexibil, usor de customizat. Beneficiati de comunicare wireless cu alte dispozitive de la birou sau de acasa. Aveti acces instant la filme sau poze, iar jocurile ruleaza perfect. Puteti comuta fara nici un fel de efort intre aplicatii cu ajutorul tehnologiei Intel® Hyper-Threading. Datorita tehnologiei Thunderbolt™, aveti posibilitatea de a conecta facil perifericele in lant, iar ratele de transfer de date au crescut simtitor. Diferenta in performanta este vizibila.

Next Unit of Computing Board   D33217CK

Placa Intel D33217CK este o unitate de mici dimensiuni (4¨x4¨x1.5¨) care beneficiaza de puterea de calcul a procesorului Intel® Core™ i3- 3217U din generatia a treia.

 

Placa e dotata cu porturi duale HDMI pentru dublu afisaj, cu 5 porturi USB si cu adaptor Intel Thunderbolt™, care ofera o scalabilitate nemaintalnita pana acum la placile cu aceste dimensiuni. Sloturile dual mini-PCIe asigura flexibilitate pentru wireless si SSD-uri. Placa are doua sloturi SO-DIMM, astfel ca memoria se poate extinde pana la 16GB.

 

 

 

 

 

http://www.intel.com/content/dam/www/public/us/en/images/product/nuc-dc3217iye-image.jpg

DC3217IYE Produce imagini uimitor de vibrante

NUC-ul dispune de un procesor inteligent Intel® Core™ i3 intr-un pachet foarte usor de personalizat. Produsul este revolutionar in privinta dimensiunilor si a puterii de procesare oferite. Se pot conecta doua display-uri cu ajutorul portului HDMI dual. Conectivitatea e garantata datorita retelei LAN Gigabit. Comutarea intre aplicatii se face usor datorita sistemului multitasking intelligent oferit de tehnologia Intel® Hyper-Threading

Next Unit of Computing Board D33217GKE

Intel® Desktop Board D33217GKE

IPlaca Intel D33217GKE este o unitate de mici dimensiuni (4¨x4¨x1.5¨) care beneficiaza de puterea de calcul a procesorului Intel® Core™ i3- 3217U din generatia a treia.

Placa e dotata cu porturi duale HDMI pentru dublu afisaj, cu 5 porturi USB si cu adaptor Intel Thunderbolt™, care ofera o scalabilitate nemaintalnita pana acum la placile cu aceste dimensiuni. Sloturile dual mini-PCIe* asigura flexibilitate pentru wireless si SSD-uri. Placa are doua sloturi SO-DIMM, astfel ca memoria se poate extinde pana la 16GB

 

 

 

 

 

Forma care se potriveste viitorului Avand in vedere dimensiunea si puterea oferite, veti reconsidera posibilitatile pe care le aveti. Pentru ca tehnologia Intel® este uimitoare, iar ceea ce puteti face cu ea este cu atat mai impresionant