Next Unit of Computing (NUC)

Performanţă simţitoare. Imagini uluitoare cu Intel Next Unit of Computing (NUC)

Buy online

Next Unit of Computing (NUC)

Performanţă simţitoare. Imagini uluitoare.

Plăcile video pentru calculatoare desktop Intel® – Next Unit of Computing (NUC) oferă imagini uluitoare şi o performanţă extrem de incitantă într-un pachet ultra mic.

Alimentată de un procesor vizibil inteligent din a treia generaţie Intel® Core™ i3 pe o placă de bază de 4/4-inch şi încorporată într-o carcasă minusculă, unitatea NUC oferă o performanţă extinsă în ciuda dimensiunii mici. Este un motor ideal pentru panouri informative digitale, chioşcuri, sisteme de teatru pentru acasă şi dispozitive inteligente pentru spaţii mici sau în orice alt loc găsit de imaginaţia dumneavoastră.

http://www.intel.com/content/dam/www/public/us/en/images/product/nuc-dc3217by-image.jpg

 

DC3217BY Flexibilitate şi capacitate de extensie uimitoare într-o staţie generatoare ultra-compactă

Ce este şi mai uimitor e că un dispozitiv atât de mic poate genera o putere atât de mare într-un pachet flexibil, ce poate fi personalizat. Este permis traficul wireless cu alte dispozitive acasă sau la birou. Veţi urmări filmele, veţi vizualiza fotografiile şi veţi experimenta jocurile într-o manieră neîntreruptă şi fără obstacole. Puteţi trece de la o aplicaţie la alta fără efort cu ajutorul funcţiei inteligente de multitasking oferită de Tehnologia Intel® Hyper-Threading. Ratele de transfer date cresc dramatic iar echipamentele periferice cuplate în serie, în cerc sunt prevăzute cu tehnologia Thunderbolt™. Veţi experimenta o performanţă vizibilă şi palpabilă.

 

Placa de bază de generaţie viitoare D33217CK

 

Placa de bază de generaţie viitoare D33217CK oferită de Intel este extrem de mică,  4¨x4¨x1.5¨, dar are puterea unui procesor din a treia generaţie Intel® Core™ i3- 3217U.

Placa este prevăzută cu porturi HDMI duale ce oferă posibilităţi de afişare duale, şi în plus este echipată cu cinci porturi USB şi un adaptor Intel Thunderbolt™ pentru a oferi capacitate de extensie şi pentru a scoate la iveală nevăzutul din acest factor de formă. Mini-sloturile duale sunt un element flexibil de suport pentru configuraţii wireless şi SSD. Cele două SO-DIMM-uri pentru capacitate de extensie de până la 16GB de memorie vă garantează că nu veţi rata nimic.

 

 

 

DC3217IYE livrează imagini video uluitor de vibrante

Unitatea NUC este echipată cu un procesor vizibil inteligent Intel® Core™ i3 într-un pachet cu multe opţiuni de personalizare. Este o adevărată inovaţie în dispozitivele compacte, dar ce generează un impact. Puteţi rula două afişaje digitale simultan cu ajutorul porturilor HDMI duale. Veţi avea parte de o conectivitate fiabilă datorită Gigabit LAN. Şi veţi putea trece fără efort de la o aplicaţie la alta cu ajutorul funcţiei inteligente de multitasking oferită de Tehnologia Intel® Hyper-Threading.

 

http://www.intel.com/content/dam/www/public/us/en/images/product/nuc-dc3217iye-image.jpg

 

 

Intel® Desktop Board D33217GKEPlacă de bază de generaţie viitoare D33217GKE

Placa de bază de generaţie viitoare D33217GKE oferită de Intel este extrem de mică, 4" x 4" x 1.5", dar are puterea unui procesor din a treia generaţie Intel® Core™ i3-3217U.

Placa este prevăzută cu porturi HDMI duale ce oferă posibilităţi de afişare duale, şi în plus este echipată cu cinci porturi USB şi un adaptor Intel Gigabit Ethernet pentru a oferi capacitate de extensie şi pentru a scoate la iveală nevăzutul din acest factor de formă. Mini-sloturile duale* sunt un element flexibil de suport pentru configuraţii wireless şi SSD. Cele două SO-DIMM-uri pentru capacitate de extensie de până la 16GB de memorie vă garantează că nu veţi rata nimic

 

 

 

Forma viitorului

Având la dispoziţie acest tip de capabilitate şi dimensiune, veţi regândi ceea ce este posibil. Deoarece singurul lucru mai uluitor decât tehnologia Intel® este ceea ce puteţi realiza folosind-o.