Kaspersky Internet Security 2010 a fost aleasă soluţia de securitate a anului 2009 de către cititorii revistelor CHIP şi XtremPC

        CUMPARATI

Soluţia Kaspersky Internet Security 2010 a fost aleasă „Produsul anului 2009” la categoria Software-Securitate, clasându-se la distanţe considerabile faţă de celelalte produse înscrise în competiţie, precum BitDefender Total Security/Internet Security 2010, Norton Internet Security 2009 şi 2010 sau ESET Smart Security 4.

„Este al doilea an consecutiv când soluţia Kaspersky Internet Security este aleasă «Produsul anului» de către cititorii ambelor publicaţii, CHIP şi XtremPC”, spune Teodor Cimpoeşu, Managing Director Kaspersky Lab România şi Bulgaria. „Această recunoaştere reprezintă pentru noi un îndemn – să continuăm cu ceea ce facem, pentru că o facem bine. Însă, nu ne vom rezuma doar la a continua în acelaşi ritm, ci vom îmbunătăţi continuu tehnologiile pe care le-am inventat şi care stau la baza unei soluţii de securitate performante”, completează Cimpoeşu.

Kaspersky Internet Security 2010 integrează o funcţionalitate ”Safe Run”, bazată de tehnologia Sandbox, fiind singurul produs de tip Internet Security care oferă acest sistem. ”Safe Run” permite utilizatorilor să ruleze orice nou software într-un mediu izolat, protejând sistemul de operare de orice modificări periculoase. Statisticile arată că vulnerabilităţile sistemelor de operare şi ale aplicaţiilor cunoscute sunt deseori exploatate de hackeri pentru a ataca aplicaţiile care utilizează internetul.

Despre Kaspersky Lab

Kaspersky Lab produce şi distribuie unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru PC, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hacker-i, phishing şi spam. Produsele Kaspersky deţin o rată superioară de detecţie, având cel mai rapid timp de răspuns din industria de securitate pentru utilizatori individuali, SMB, reţele de mari dimensiuni şi sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltată de Kaspersky este utilizată la nivel mondial în produsele şi serviciile furnizorilor de top ai soluţiilor de securitate de pe piaţa IT.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaspersky.ro, iar pentru ultimele ştiri legate de malware, consultaţi www.viruslist.com.