Kaspersky Lab încheie un contract pe cinci ani cu BASF

        CUMPARATI

 

Kaspersky Lab încheie un contract pe cinci ani cu BASF

 Kaspersky Lab, lider în furnizarea de soluţii pentru managementul securităţii informatice, anunţă că a semnat cu BASF – cea mai mare companie de produse chimice din lume, prezentă în peste 80 de ţări – un contract care presupune oferirea de servicii de securitate informatică pe o durată de cinci ani. Soluţiile informatice Kaspersky Lab vor asigura protecţie globală tuturor staţiilor de lucru conectate la infrastructura IT a companiei.

Contractul dintre Kaspersky Lab şi BASF a fost semnat după ce aceasta din urmă a evaluat în detaliu calitatea serviciilor de securitate IT oferite de furnizori importanţi în domeniu. Produsele Kaspersky Lab au fost alese ca fiind cele mai potrivite şi eficiente în protejarea infrastructurii IT a BASF, drept pentru care 100.000 de staţii de lucru vor avea instalate suita Kaspersky Work Space Security.

„BASF este noul nostru client global, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure”, spune Eugene Kaspersky, CEO şi Co-fondator Kaspersky Lab. „Precum orice altă corporaţie internaţională de o asemenea mărime, BASF are nevoie de protecţie constantă şi fiabilă pentru întreaga infrastructură IT, de aceea salutăm iniţiativa acesteia de a ne avea drept parteneri globali într-un domeniu atât de important pentru business”, completează Kaspersky.

Kaspersky Work Space Security va oferi protecţie completă împotriva tuturor tipurilor de ameninţări informatice care ţintesc staţiile de lucru BASF, adică malware, phishing sau atacuri cibernetice. În plus, suita de securitate include un firewall, protecţie pentru traficul de e-mail şi control asupra dispozitivelor periferice, precum stick-urile USB şi alte componente hardware de stocare externă a informaţiilor. Angajaţii BASF vor primi suport tehnic global prin intermediul acordurilor individuale pentru servicii de mentenanţă – Individual Maintenance Service Agreements (MSAs).

„Asigurarea unei protecţii globale, scalabile şi standardizate a infrastructurii companiei reprezintă unul dintre fundamentele de bază ale BASF atunci când vorbim despre securitate”, afirmă Oliver Jaeckel-Bender, Senior Specialist for IT Security în cadrul Information Services BASF Group. „Ne bazăm pe Kaspersky Lab pentru a ne asista în această privinţă şi suntem foarte mulţumiţi de performanţele de scanare ale produsului, precum şi de managementul flexibil şi centralizat pe care îl oferă consola Kaspersky Administration Kit”, încheie acesta.

Despre Kaspersky Lab

Kaspersky Lab este cel mai mare producător de soluţii de securitate informatică din Europa şi locul patru la nivel mondial. Compania oferă unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru PC, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hackeri, phishing şi spam. Produsele Kaspersky deţin o rată superioară de detecţie, având cel mai rapid timp de răspuns din industria de securitate pentru utilizatori individuali, SMB, reţele de mari dimensiuni şi sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltată de Kaspersky este utilizată la nivel mondial în produsele şi serviciile furnizorilor de top ai soluţiilor de securitate de pe piaţa IT.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaspersky.ro, iar pentru ultimele ştiri legate de malware, consultaţi www.securelist.com.

Despre BASF

BASF este lider mondial în domeniul chimic. Portofoliul său cuprinde o gamă largă de produse, de la substanţe chimice de bază, produse pentru industria materialelor plastice, produse de performanţă, până la produse chimice pentru agricultură, produse de sinteză fină, precum şi petrol şi gaze. Partener de nădejde al tuturor sectoarelor industriale, BASF participă la creşterea succesului clienţilor săi. Cu produsele sale de mare valoare şi sistemul inteligent de soluţii, BASF are un rol important în găsirea soluţiilor la problemele globale precum protecţia mediului, folosirea eficientă a resurselor energetice, nutriţie şi mobilitate. BASF a realizat vânzări de peste 63.9 miliarde de EURO în 2010 şi are aproximativ 109.000 de angajaţi. Acţiunile BASF sunt listate la bursele de mărfuri din Frankfurt (BAS), Londra (BFA) şi Zurich (AN). Informaţii suplimentare sunt disponibile pe internet la www.basf.com sau la secţiunea de Social Media http://newsroom.basf.com.