Urmăriţi wireless conţinutul computerului portabil pe TV – vizionaţi online materiale video HD, fotografii cu prietenii şi navigaţi pe Web

        CUMPARATI

 

Rushden, Regatul Unit)– 30 mai 2011 – Belkin a anunţat astăzi lansarea adaptorului TV ScreenCast pentru computere portabile Intel® Wireless Display (WiDi). Dispozitivul Belkin ScreenCast conectează computerul portabil la televizorul dumneavoastră HDTV* pentru a vă permite să vă bucuraţi de întregul conţinut bogat pe care-l aveţi pe computerul portabil şi să vizitaţi paginile Web preferate pe cel mai mare ecran din casă – totul wireless.

A venit vremea ca îngrămădirea din jurul unui ecran de computer portabil pentru a vedea câteva poze preferate să devină un obicei al trecutului. ScreenCast conectează wireless orice computer portabil WiDi prevăzut cu un procesor Intel® Core™ la un HDTV, astfel încât dumneavoastră să vă puteţi bucura din plin de întregul conţinut personal şi online, să redaţi filme în format Blu-ray™ de pe un playerul Blu-ray™ al computerului portabil, să vizionaţi filme online sau de pe YouTube în format HD şi să arătaţi celor dragi fotografii pe un ecran TV mare în rezoluţie full HD1080p cu sunet Dolby® 5.1 surround.

ScreenCast este uşor de configurat şi utilizat, se conectează la HDTV cu ajutorul cablului HDMI inclus. Pur şi simplu apăsaţi un buton de pe computerul portabil pentru a proiecta ecranul pe televizor şi vă puteţi bucura deja de întregul conţinut de pe computerul portabil într-o calitate similară cu cea oferită de un sistem home theatre de excepţie.

Adaptorul Belkin ScreenCast utilizează o tehnologie wireless de bandă dublă şi HDMI, garantând cea mai bună imagine şi calitate a sunetului pentru filmele HD urmărite online. Tehnologia WiDi permite, de asemenea, un al doilea ecran pentru computerele compatibile Intel® Wireless Display, aşa încât puteţi în acelaşi timp lucra, naviga pe Web sau viziona conţinut pe computerul portabil şi televizor.

ScreenCast (F7D4501)

·         Urmăriţi conţinut de pe computerul portabil pe un televizor cu ecran lat, la o rezoluţie video de 1080p cu un sunet curat Dolby® 5.1 surround

·         Vizionaţi materiale video şi navigaţi pe internet în acelaşi timp

·         Redaţi filme Blu-ray de pe computerul portabil cu funcţia de protecţie a ieşirii HDCP 2.0

·         Wireless cu bandă dublă (2,4 şi 5 GHz) pentru imaginea şi sunetul perfecte

·         Uşor de utilizat şi configurat cu butonul aflat pe computerul portabil pentru proiectarea ecranului pe televizor

·         Se conectează, de asemenea, cu un cablu RCA la televizoarele care nu acceptă HD

·         Peste 100 de computere portabile cu mărci cunoscute acceptă WiDi

·         Disponibil în iunie

*Funcţionează, de asemenea, cu televizoare cu definiţie standard

Căutaţi-ne pe Twitter şi  Facebook.

 

 

Despre Belkin
Belkin oferă o gamă extinsă de inovaţii, concepute pentru a asigura utilizatorilor de computere şi aparate electronice de consum o integrare perfectă a acestora în casele şi automobilele lor precum şi în timpul deplasărilor. Belkin, o companie privată înfiinţată în California în 1983, este liderul global recunoscut în domeniul soluţiilor de conectivitate. De la înfiinţare, Belkin a avut parte de o perioadă impresionantă de 25 de ani consecutivi de creştere spectaculoasă şi se angajează să realizeze progrese semnificative în domeniile cercetării şi proiectării.

Gama noastră diversă şi extinsă de produse include inovaţii de excepţie pentru soluţii de reţele uşor de utilizat, accesorii pentru dispozitive mobile, cum ar fi iPod®, iPhone™, computere portabile, netbookuri precum şi produse pentru economisirea energiei.

Belkin oferă, de asemenea, soluţii comerciale care includ comutatoare KVM, console de rafturi LCD, rafturi şi carcase, pe lângă o gamă largă de produse USB şi cabluri. Belkin a dezvoltat inovaţii de vârf, apreciate de partenerii de afaceri şi de utilizatorii finali deopotrivă pentru fiabilitate, serviceul pentru clienţi şi garanţiile cuprinzătoare.

Pe lângă sediul central din Los Angeles, mai deţinem reprezentanţe în regiunea Asia-Pacific. Sediul din Europa al companiei Belkin este amplasat în Olanda având reprezentanţe în Regatul Unit, Danemarca, Franţa, Germania, Italia, Spania, Suedia şi Dubai (EAU), fiecare dedicată pieţelor sale regionale.