Lite-On Introduce Blu-ray COMBO 6x slim extern

 

Channel Update 26 May 2011

 

Lite-On Introduce  Blu-ray COMBO 6x slim extern

 

 

 

Usor de transportat – cu o greutate de doar 350 grame obti combinatia unui player Blu-ray si a unui DVD burner intr-un pachet foarte usor de transportat

HD Blu-ray Oricand – Proiectat sa ofere rulare de  inalta calitate Blu-ray HD. Descoperiti dincolo de limitarile DVD si ale download-ului, experimentati filme Blu-ray perfecte cu multe detalii, culori intense si o calitate a sunetului fantastica.

Alimentare convenabila prin USB  – Se alimenteaza direct de la calculator prin portul USB si nu necesita un adaptor in plus, facand hardi discul mai usor de transportat.

 

Lite-On  a anuntat primul lor hard disc extern slim Blu-ray: eSEU206, un COMBO drive ultra portabil alimentat prin USB care poate citi discuri Blu-ray la viteza 6x. eSEU206 poate scrie DVD- si CD media la viteza 8x si respectiv viteza 24x.

eSAU206 este disponibil pentru comanda in versiunea retail (Product Code : eSEU206-04; EAN : 4718390021074) in lista de preturi actuala. Stocul este disponibil si gata de livrare in saptamana 20. Hard discul  este finisat in culoare metalica si suporta tehnologia LightScribe Disc Labeling. In plus, software cu suport  3D este furnizat cu hard discul.

Specificatii tehnice eSEU206-04:

Read

Write

BD-ROM

6x

DVD+/-R

8x

DVD+/-R (DL)

8x

DVD+R RW

8x

DVD-RW

6x

DVD-RAM

5x

CD-R

24x

Imaginile si specificatiile sunt disponibile la reprezentantii de vanzari  Lite-On Sales Representative sau pe Lite-On Partner Website.