Noile tocuri magnetice Folio de la Belkin pornesc şi opresc automat dispozitivul dumneavoastră iPad 2

        CUMPARATI

 

(Rushden, Marea Britanie) 25 mai 2011 – Belkin a anunţat astăzi lansarea unor noi tocuri de protecţie Folio pentru dispozitivul iPad 2; tocurile sunt prevăzute cu un magnet ce activează funcţia de activare/dezactivare a dispozitivului iPad când acesta este introdus în sau scos din tocul Folio.

Tocurile Verve Folio, Slim Folio, Trifold Folio şi Max Folio toate oferă protecţie remarcabilă pentru iPad 2, asigurând multiple unghiuri de vizualizare şi tastare pentru a face din iPad 2 un dispozitiv uşor de utilizat oriunde v-aţi afla. Noua funcţie magnetică activează automat dispozitivul dumneavoastră iPad 2 când deschideţi tocul Folio aşa încât, îl puteţi imediat utiliza, fără să apăsaţi pe niciun buton. Senzorul de magnet din interiorul dispozitivului iPad 2, detectează de asemenea dacă tocul este închis, aducând dispozitivul în modul dezactivat, nepermiţând introducerea datelor nedorite şi conservând energia acumulatorului.

Magneţii suplimentari din tocul Folio se cuplează la magneţii din carcasa dispozitivului iPad 2 pentru a preveni mişcarea acestuia când se află în poziţia de vizualizare sau tastare; astfel se asigură certitudinea că dispozitivul iPad este poziţionat în siguranţă şi protejat întotdeauna când se află în toc.

Verve Folio (F8N648cwC00)

  • Stil professional şi acces comod din  multiple unghiuri de vizualizare
  • Design de înaltă calitate, realizat cu piele de excepţie
  •  Soluţie de protecţie comodă şi un acces uşor

Slim Folio (F8N649cwC00)

  • Design subţire şi compact pentru o portabilitate uşoară; se potriveşte elegant într-o geantă mai mare
  • Unghiuri de vizualizare multiple, inclusiv mod de tastare
  • Material din poliuretan perforat şi rezistent pentru protecţia iPad-ului

Trifold Folio (F8N450cwC00)

  •  Designul portabil rezistent vă permite să folosiţi şi să luaţi cu dumneavoastră iPad-ul oriunde doriţi
  • Unghiuri de vizualizare multiple, inclusiv mod de tastare
  • Design compact pentru portabilitate; se potriveşte elegant într-o geantă
  • Material fin din poliuretan pentru a oferi protecţie maximă pentru iPad

 

Max Folio (F8N606cwC01)

  • Design unic
  • Parte inferioară durabilă din poliuretanpentru o protecţie completă; parte superioară elegantă şi strălucitoare
  • Unghiuri de vizualizare multiple, inclusiv mod de tastare
  • Orificiu pentru cameră

         

Pentru mai multe informaţii cu privire la gama de produse Belkin pentru iPad, vizitaţi http://www.belkin.com/uk/ipad/

iPad 2 este o marcă comercială a Apple Inc.

Despre Belkin

Belkin oferă o gamă extinsă de inovaţii, concepute pentru a asigura utilizatorilor de computere şi aparate electronice de consum o integrare perfectă a acestora în casele şi automobilele lor precum şi în timpul deplasărilor. Belkin, o companie privată înfiinţată în California în 1983, este liderul global recunoscut în domeniul soluţiilor de conectivitate. De la înfiinţare, Belkin a avut parte de o perioadă impresionantă de 25 de ani consecutivi de creştere spectaculoasă şi se angajează să realizeze progrese semnificative în domeniile cercetării şi proiectării.

Gama noastră diversă şi extinsă de produse include inovaţii de excepţie pentru soluţii de reţele uşor de utilizat, accesorii pentru dispozitive mobile, cum ar fi iPod®, iPhone™, computere portabile, cititoare electronice precum şi produse pentru economisirea energiei.

Belkin oferă, de asemenea, soluţii comerciale care includ comutatoare KVM, console de rafturi LCD, rafturi şi carcase, pe lângă o gamă largă de produse USB şi cabluri. Belkin a dezvoltat inovaţii de vârf, apreciate de partenerii de afaceri şi de utilizatorii finali deopotrivă pentru fiabilitate, serviceul pentru clienţi şi garanţiile cuprinzătoare.

Pe lângă sediul central din Los Angeles, mai deţinem reprezentanţe în regiunea Asia-Pacific. Sediul din Europa al companiei Belkin este amplasat în Olanda având reprezentanţe în Regatul Unit, Danemarca, Franţa, Germania, Italia, Rusia, Spania, Suedia şi Dubai (EAU), fiecare dedicată pieţelor sale regionale.