Lenovo ThinkPad buteaza in maxim 10 secunde

        CUMPARATI

 

Lenovo a anuntat ca a realizat un nou laptop, ThinkPad T420s, care buteaza in 10 secunde sau mai putin (1). Parte a programului Lenovo Enhanced Experience (EE) 2.0 pentru Windows 7, modelul cu RapidBoot Extreme beneficiaza de un BIOS si de niste optimizari hardware proprietare care, in combinatie cu Intel X25-M Solid State Drive, asigura un start-up super rapid. De asemenea, laptop-ul Lenovo IdeaPad Y570, care va fi lansat in iunie, va avea un timp de butare de maxim 10 secunde.

 

 

Majoritatea PC-urilor sub marcile Think si Idea sunt optimizate in cadrul programului Lenovo EE 2.0, lansat la inceputul acestui an. EE 2.0 asigura performanta de nivel inalt la startup/shutdown si alte caracteristici optimizate pentru PC-urile de consumer si de business.

 

 Beneficiile oferite utilizatorilor de catre EE 2.0:
•  Pornirea PC-urilor Lenovo in aproximativ 20 de secunde si oprirea cu aproximativ 28% mai repede ca la un PC cu Windows 7 tipic (2).
•  Pornirea in aproximativ 10 secunde (1) si deschiderea de aplicatii de doua ori mai rapid (3) pentru selectia de modele de PC-uri Lenovo cu
    EE 2.0 cu tehnologia RapidDrive solid state drive.
•  Resume Windows in mai putin de o secunda, 36% mai rapid fata de un PC cu Windows 7 obisnuit, de la competitie.
•  Utilizarea unor instrumente de securitate puternice si includerea unor caracteristici utile pentru web conference.

Disponibilitatea acestor produse in Romania va fi comunicata ulterior.

Sursa: Lenovo

Citeste intreaga stire