Kaspersky Lab a crescut cu 864% în EMEA, în 5 ani

CUMPARATI

 

Bucureşti, 29 martie 2012 – Kaspersky Lab anunţă că a fost inclusă în programul Deloitte Technology Fast 500 EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa). Cu o creştere de 864% în cinci ani, Kaspersky Lab a fost recunoscută ca fiind una dintre primele 500 companii tehnologice din 24 de ţări ale EMEA, pe baza unui procentaj mediu al creşterii veniturilor, calculat pentru această perioadă.

„Nu putem decât să ne bucurăm că Deloitte a recunoscut creşterea înregistrată de business-ul nostru”, spune Eugene Kaspersky, CEO şi Co-fondator Kaspersky Lab. „Pe durata ultimilor cinci ani, Kaspersky Lab a beneficiat de o extindere foarte rapidă. Tehnologiile avansate şi produsele noastre au ajutat compania să crească la nivel global. Cu toate acestea, noua poziţie atrage un alt set de provocări, pe care suntem pregătiţi să le depăşim, pentru a atinge noi performanţe”, completează Kaspersky.

Programul Deloitte Technology Fast 500 EMEA este un standard obiectiv de evaluare a industriei tehnologice, care anul acesta a ajuns la ediţia cu numărul 11. Acesta recunoaşte companiile care au atins cele mai rapide creşteri ale veniturilor în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa în ultimii cinci ani. Combinând inovaţia tehnologică, antreprenoriatul şi evoluţia rapidă, organizaţiile din Fast 500 (companii mici, mari, publice şi private) acoperă o arie largă de sectoare ale industriei, fiind lideri în hardware, software, telecom, semiconductori, Internet, media şi divertisment, studiul organismelor vii şi tehnologii „verzi”.

Acest program este susţinut de iniţiativele Deloitte Technology Fast 50, care clasifică organizaţiile cu cele mai ridicate rate de creştere, în funcţie de localizare sau arii geografice specific definite, şi este derulat de Deloitte Touche Tohmatsu Limited’s Technology, Media & Telecommunications (TMT).

„Kaspersky Lab este un brand foarte cunoscut nu doar în Rusia, dar şi la nivel mondial, fiind una dintre cele mai mari 100 de companii IT”, afirmă Olga Tabakova, Deloitte CIS TMT Leader. „Includerea Kaspersky Lab în programul Deloitte Technology EMEA Fast 500 TM reprezintă o dovadă a faptului că există companii din Rusia care concurează cu succes pe piaţa globală”, încheie Tabakova.

# # #

Despre Kaspersky Lab

Kaspersky Lab este cel mai mare producător de soluţii de securitate informatică din Europa. Compania oferă unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru PC, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hackeri, phishing şi spam. Kaspersky Lab este poziţionată în topul primelor patru companii producătoare de soluţii de securitate endpoint la nivel mondial. Produsele Kaspersky deţin o rată superioară de detecţie, având cel mai rapid timp de răspuns din industria de securitate pentru utilizatori individuali, SMB, reţele de mari dimensiuni şi sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltată de Kaspersky este utilizată la nivel mondial în produsele şi serviciile furnizorilor de top ai soluţiilor de securitate de pe piaţa IT.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaspersky.ro, iar pentru ultimele ştiri legate de malware, consultaţi www.securelist.com.