Kaspersky Internet Security 2010 a obţinut şase certificări Intel

Certificările Intel acordate Kaspersky Lab atestă faptul că soluţia Kaspersky Internet Security 2010 este deplin compatibilă cu tehnologiile de procesare „multi-core” şi Intel® Hyper-Threading ale următoarelor procesoare:

        CUMPARATI

Intel® Core™2 Duo, Intel® Core™2 Duo Extreme, Intel® Core™2 Quad,  Intel® Core™ i7, Intel® Core™ i7 Extreme, şi Intel® Centrino® Duo.

„Intel este lider în producţia de microprocesoare pentru PC-uri, iar faptul că noua noastră soluţie de securitate este certificată ca fiind compatibilă cu tehnologiile dezvoltate de acesta reprezintă o realizare semnificativă pentru noi”, spune Nikolay Grebennikov, Chief Technology Officer, Kaspersky Lab. „Astăzi, tehnologia «multi-core» este cheia creşterii performanţei computerelor, însă aceasta devine şi mai puternică atunci când şi software-ul este optimizat pentru a o susţine. Urmărim cu foarte mare interes această tendinţă în cercetare, deoarece compatibilitatea cu tehnologia multi-processor este fundamentală pentru dezvoltarea produselor noastre actuale şi viitoare”, completează Grebennikov.

Specialiştii Kaspersky Lab au utilizat în proiectarea soluţiei Kaspersky Internet Security 2010 instrumentele speciale pentru dezvoltarea de aplicaţii, puse la dispoziţie de Intel pentru platformele «multi-core». Aceste instrumente au ajutat la îmbunătăţirea modului în care KIS 2010 foloseşte resursele procesorului, gestionând mai eficient împărţirea sarcinilor între nucleele de operare ale acestuia. Astfel, este asigurată maximizarea performanţei soft-ului, oferind procesare mai rapidă raportată la un consum minim al resurselor sistemului de operare.

Despre Kaspersky Lab

Kaspersky Lab produce şi distribuie unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru
PC, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hacker-i, phishing şi spam. Produsele Kaspersky deţin o rată superioară de detecţie, având cel mai rapid timp de răspuns din industria de securitate pentru utilizatori individuali, SMB, reţele de mari dimensiuni şi sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltată de Kaspersky este utilizată la nivel mondial în produsele şi serviciile furnizorilor de top ai soluţiilor de securitate de pe piaţa IT.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaspersky.ro, iar pentru ultimele ştiri legate de malware, consultaţi www.viruslist.com.