PROMISE lansează familia Vess de soluţii de stocare externe

CUMPARA

 

PROMISE Technology, Inc. a prezentat linia de produse VessRAID şi VessJBOD, o nouă generaţie de sisteme de stocare SAS/SATA 3 GB şi unităţi de extensie, ca soluţie rentabilă perfectă pentru firmele mici şi mijlocii în vederea adaptării unei infrastructuri de stocare ameliorate pentru o mare varietate de aplicaţii diferite. VessRAID 1740 şi 1840 sunt subsisteme cu port dual SAS-SAS/SATA RAID6 3U cu 16 bay-uri, care oferă utilizatorilor un mediu de stocare cu funcţii complete, de înaltă performanţă şi cu consum economic, cu extensibilitate extinsă cu ajutorul unităţilor VessJBOD 1740 şi 1840.

"PROMISE are în vedere o cerere tot mai mare pentru un produs fără rival din punct de vedere al caracteristicilor şi al costurilor, în special în această perioadă de deteriorare a economiei la scară largă", a declarat James Lee, preşedinte şi director general al Promise Technology. Concepute pe baza motorului RAID pentru uz industrial testat în practică, din generaţia anterioară de produse VTrak de la Promise, VessRAID prezintă o arhitectură robustă cu un set complet de instrumente RAID şi de gestionare. În plus, noua funcţie One-Plug-Auto-Service (OPAS, serviciu automat cu o singură conexiune) oferă utilizatorului rapoarte instantanee şi complete – cu datele istorice, jurnalul de evenimente, configurare şi setare a matricelor – generate de sistem printr-un stick de memorie USB. Procesul simplu de diagnosticare OPAS permite administratorilor de sisteme să rezume rapoartele şi să ia măsuri de corectare a sistemelor cu probleme în minimum de timp.

Proiectat pentru firmele preocupate de costuri, VessRAID are şi posibilitatea de a funcţiona cu programarea alimentării cu energie, care trece sistemul în mod Aşteptare conform unui program. Astfel se reduce mult consumul de energie şi căldura, deoarece discurile inactive nu se rotesc, ceea ce duce la scăderi semnificative ale cheltuielilor cu tehnica de calcul. Mai mult, VessRAID şi VessJBOD utilizează modulul de alimentare 80PLUS, un model cu consum mai economic, în vederea unor practici de consum de energie mai eficiente şi a reducerii costurilor.

"Deoarece economia globală se adânceşte în recesiune, în timp ce cererea pentru stocare continuă să crească, dorim să oferim o soluţie cu caracteristici complexe, cât mai avantajoasă ca preţ şi cu capacităţi tehnice cât mai mari", a adăugat James. "Declinul economic mai accentuat decât se aştepta în întreaga lume a dus la reducerea bugetelor pentru tehnica de calcul ale firmelor sau la întârzieri în implementarea planificată a facilităţilor de stocare. Există o cerere imensă de soluţii de stocare rentabile, dar cu caracteristici complexe, iar familia Vess reprezintă răspunsul potrivit la momentul potrivit pe piaţă."

  

Alte ştiri despre produsele PROMISE: