Licenţă pe viaţă pentru suita Kaspersky Mobile Security 9 descărcată de pe Android Market

        CUMPARATI

 

– Kaspersky Mobile Security 9, suita de securitate pentru telefoane mobile inteligente, este acum disponibilă la un preţ special în magazinul online de aplicaţii al Google, Android Market. Utilizatorii de smartphone-uri cu sistem de operare Android pot descărca produsul la preţuri de 6.95 Euro în Europa, 9.95 USD în Statele Unite ale Americii şi 5.95 lire în Marea Britanie sau oricare alt loc din lume. Licenţa este pe viaţă, pentru un singur dispozitiv mobil per utilizator.

Kaspersky Mobile Security 9 pentru Android a fost lansată recent şi în România, soluţia de securitate oferind protecţie avansată împotriva ameninţărilor informatice pentru platformele mobile de operare, dar şi pentru informaţiile personale stocate pe telefon. KMS 9 include modulul Anti-Theft, pe care utilizatorul smartphone-ului îl poate folosi pentru a bloca dispozitivul atunci când este furat sau pierdut, pentru a-i şterge memoria, a-l localiza prin GPS şi pentru a primi notificări referitoare la noul număr de telefon, în cazul în care SIM-ul a fost schimbat. De asemenea, cu ajutorul tehnologiilor avansate de protecţie a confidenţialităţii, utilizatorii pot ascunde anumite contacte şi informaţii din telefon, inclusiv lista apelurilor şi SMS-urile schimbate cu diferite persoane.

La momentul actual, produsul este disponibil pentru download în Android Market în limbile engleză şi rusă, urmând ca în scurt timp să poată fi descărcate şi versiunile în germană, franceză, suedeză, norvegiană, daneză şi multe alte limbi.

„Suntem întotdeauna atenţi la preferinţele şi dorinţele clienţilor noştri, fie că ele se referă la anumite funcţii ale produselor noastre, fie la modul lor de distribuţie”, spune Sergey Nevstruev, Director al Mobile Services la Kaspersky Lab. „Evident, pentru utilizatorii de telefoane mobile cu sistem Android, cea mai simplă cale de a instala produsul este de a-l descărca direct din Android Market. Poţi obţine protecţie completă a datelor stocate pe telefonul mobil pentru mai puţin de 3 cenţi pe zi? Bineînţeles! Acum, fiecare posesor de telefon cu Android îşi poate securiza eficient informaţiile de pe el”, încheie acesta.

Pentru a afla mai multe despre Kaspersky Mobile Security 9 pentru Android sau pentru a-l achiziţiona, accesaţi link-ul care direcţionează către Android Market: https://market.android.com/details?id=com.kms&feature=search_result&hl=en.

Despre Kaspersky Lab

Kaspersky Lab este cel mai mare producător de soluţii de securitate informatică din Europa şi locul patru la nivel mondial. Compania oferă unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru PC, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hackeri, phishing şi spam. Produsele Kaspersky deţin o rată superioară de detecţie, având cel mai rapid timp de răspuns din industria de securitate pentru utilizatori individuali, SMB, reţele de mari dimensiuni şi sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltată de Kaspersky este utilizată la nivel mondial în produsele şi serviciile furnizorilor de top ai soluţiilor de securitate de pe piaţa IT.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaspersky.ro, iar pentru ultimele ştiri legate de malware, consultaţi www.securelist.com.