Soluţiile de securitate Kaspesky Lab pentru companii, disponibile cu 25% reducere până la sfârşitul anului 2011

        CUMPARATI

 

Bucureşti, 24 noiembrie 2011 – Un studiu Kaspersky Lab – B2B International, publicat la jumătatea anului 2011, afirma că 91% dintre companiile din toată lumea au experimentat cel puţin un incident informatic în perioada iunie 2010 – iunie 2011. Kaspersky Lab oferă, în perioada 24 noiembrie – 31 decembrie 2011, un discount de 25% la achiziţionarea de licenţele noi pentru soluţiile de securitate business, atât pentru cele din suita Kaspersky Open Space Security, cât şi pentru cele de securitate dedicată (protecţie exclusivă pentru servere de fişiere, servere de e-mail, Internet Gateway şi staţii de lucru).

„Securitatea informatică este crucială pentru existenţa şi continuitatea unui business, indiferent de domeniul de activitate a acestuia”, spune Teodor Cimpoeşu, Managing Director Kaspersky Lab România şi Bulgaria. „Din studiul realizat de Kaspersky Lab împreună cu B2B International reiese că 31% dintre atacurile cu malware au rezultat în pierderi de date pentru organizaţii, iar 10% dintre companii au recunscut că le-au fost compromise informaţii de business confidenţiale. Prin promoţia „Fii pregatit pentru ce urmează!”, lansată de Kaspersky Lab România, vrem să încurajăm companiile să investească într-o suită de securitate avansată, capabilă să ofere protecţie în faţa oricăror tipuri de atacuri cibernetice”, completează Cimpoeşu.

Toate computerele şi dispozitivele mobile din companie trebuie protejate corespunzător, de aceea Kaspersky Lab oferă patru niveluri de protecţie caracteristice perimetrelor în care se regăsesc calculatoarele şi serverele. În acest sens, suita Kaspersky Open Space Security se împarte în: Workspace Security, Business Space Security, Enterprise Space Security şi Total Space Security. Fiecare dintre aceste soluţii este personalizabilă în funcţie de companie, precum şi de nevoile de securitate, atunci când vine vorba despre protecţia identităţii şi a informaţiilor confidenţiale.

De asemenea, toate pachetele de securitate Kaspersky Open Space Security includ soluţia endpoint Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows, bazată pe tehnologiile de protecţie brevetate de companie. Aceasta este echipată cu funcţii precum Application Control, pentru controlul integrităţii aplicaţiilor instalate, Web Filtering – pentru filtrarea conţinutului web şi blocarea site-urilor periculoase – şi Device Control, pentru administrarea modului în care dispozitive externe de stocare pot fi conectate la computerele din reţea. Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows are acces la Kaspersky Security Network, un sistem inteligent de securitate cloud, care oferă actualizări în timp real cu privire la cele mai noi tipuri de malware şi oferă suport pentru whitelisting-ul aplicaţiilor.

Soluţiile de securitate Kaspersky Lab pentru business pot fi achiziţionate de la ASBIS Romania. O listă completă a acestora este disponibilă aici: http://www.kaspersky.ro/partners.

Pentru mai multe detalii referitoare la produsele incluse în promoţia Kaspersky Lab pentru companii consultaţi: http://www.kaspersky.ro/beready.

Despre Kaspersky Lab

Kaspersky Lab este cel mai mare producător de soluţii de securitate informatică din Europa şi locul patru la nivel mondial. Compania oferă unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru PC, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hackeri, phishing şi spam. Produsele Kaspersky deţin o rată superioară de detecţie, având cel mai rapid timp de răspuns din industria de securitate pentru utilizatori individuali, SMB, reţele de mari dimensiuni şi sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltată de Kaspersky este utilizată la nivel mondial în produsele şi serviciile furnizorilor de top ai soluţiilor de securitate de pe piaţa IT.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaspersky.ro, iar pentru ultimele ştiri legate de malware, consultaţi www.securelist.com.