WD® lanseaza o noua linie de servere pentru Small si Medium Businesses

CUMPARATI

WD Sentinel™ DX4000  
 

Serverele pentru birouri mici WD Sentinel™ DX4000 îmbină capacitatea centralizată de stocare, protecţie prin copii de rezervă şi recuperare date pentru 25 dispozitive din reţea şi permite IMM-urilor să se conecteze, protejeze şi colaboreze.

Western Digital® (NYSE: WDC), lider mondial în soluţii de memorie digitală, introduce WD Sentinel™ DX4000, o soluţie completă de memorie pentru reţele proiectată special pentru a satisface cerinţele întreprinderilor mici şi mijlocii de azi (IMM-uri). WD Sentinel DX4000 include serverul de memorie Windows® 2008 R2 Essentials software pentru sistemul de operare şi placa de bază Intel® D525 Dual Core Atom.

WD Sentinel DX4000 este un dispozitiv de memorie centralizată distribuită şi backup automat pe bază de server pentru până la 25 de dispozitive (PC şi Mac®) din reţea. Oferă protecţie completă a datelor având hardware integrat şi redundanţă software pentru toate dispozitivele conectate din reţea. Având capacităţi de stocare de 4 TB şi 8 TB, WD Sentinel DX4000 permite proprietarilor micilor întreprinderi să-şi extindă capacitatea de stocare pe server pe măsură ce cerinţele activităţii lor şi de memorare cresc. În plus, serverul de stocare pentru birouri mici WD Sentinel DX4000 îndeplineşte rolul de "capacitate de stocare la faţa locului de tip cloud" pentru IMM-uri.

"Serverul pentru birouri mici WD Sentinel este soluţia ideală de stocare, backup şi asigurare a accesului la distanţă pentru orice IMM," a afirmat Thomas Gallivan, vice-preşedinte de marketing al Grupului de Soluţii pentru IMM-uri al WD. "Posibilitatea de a avea o memorie centralizată care nu doar se află la sediu ci şi oferă acces de la distanţă în condiţii de siguranţă oferă proprietarilor de întreprinderi mici şi angajaţilor acestora flexibilitatea necesară pentru stilul de viaţă mobil de astăzi. WD oferă proprietarilor de mici întreprinderi o soluţie de tip „mâini libere” ce asigură protecţie completă a datelor şi o linişte interioară fără egal."

"Cerinţa de colaborare între dispozitive şi locaţii multiple impune nevoia unei soluţii centralizate de stocare în mediul IMM-urilor de astăzi", a afirmat David Tuhy, Director General, Intel Data Center and Connected Systems Group. "Intel lucrează îndeaproape cu industria şi companii precum Western Digital pentru a pune la dispoziţie tehnologia care reprezintă nucleul acestor soluţii de stocare şi oferă IMM-urilor o platformă pentru a-şi gestiona, organiza şi proteja datele în vederea asigurării continuităţii activităţii."

"Proiectat pe serverul de stocare Windows, WD Sentinel oferă clienţilor – întreprinderi mici capabilităţile serviciilor de stocare şi îndosariere ale Serverului Windows, precum şi o soluţie special proiectată pentru segmentul IMM," a declarat Thomas Pfenning, Director General, Produse de Stocare, Microsoft. "Suntem încântaţi să observăm că WD Sentinel deserveşte clienţii noştri comuni."

Indiferent dacă sunt personale sau profesionale, conţinuturile digitale şi fişierele importante au o valoare incomensurabilă şi adesea sunt de neînlocuit dacă sunt pierdute sau compromise. Serverul de stocare pentru birouri mici WD Sentinel oferă o serie de modalităţi de protejare a informaţiilor fără intervenţia utilizatorului. WD Sentinel este livrat din fabrică cu drive-uri profesionale, protecţie a stocării RAID, software de backup şi recuperare date integrat bazat pe server, porturi redundante de reţelistică şi o opţiune de energie redundantă. În plus, WD Sentinel oferă utilizatorilor abilitatea de a se conecta la un furnizor public de soluţii de stocare "de tip cloud", care oferă micilor întreprinderi o soluţie economică şi integrată de recuperare în caz de dezastru în situaţii de cutremur, furt şi incendiu sau daune provocate de apă.

Software-ul integrat în WD Sentinel oferă proprietarilor de afaceri şi angajaţilor acestora libertatea şi flexibilitatea de a accesa de la distanţă fişierele şi de a distribui fişierele către angajaţii externi, consultanţii independenţi şi birourile satelit din întreaga lume.

Cinci niveluri de protecţie a datelor

WD Sentinel DX4000 oferă cinci niveluri de protecţie a datelor pentru fiecare dispozitiv din reţeaua birourilor mici şi este asistat de Serviciile de Pază WD.

  1. Drive-urile din interior: Sunt pre-configurate cu drive-uri profesionale WD câştigătoare de premii pentru rezistenţă şi fiabilitate.
  2. RAID: Prezintă nivelurile 1 şi 5 pentru protecţia datelor şi viteză.
  3. Backup zilnic: Software de backup şi recuperare automată care asigură zilnic copii de rezervă  complete pentru sistem pentru până la 25 de dispozitive din reţeaua dumneavoastră. Pur şi simplu îl instalaţi şi uitaţi de probleme.
  4. Conectivitate redundantă la reţea: Ethernet Gigabit Dual configurat în  sistem Adaptive Fault Tolerance (AFT) care comută automat către al doilea port de reţea în eventualitatea unei căderi a reţelei.
  5. Protecţie opţională de recuperare în caz de dezastru: Conexiune la sistemul de tip cloud pentru afaceri mici oferit de software-ul opţional de recuperare în caz de dezastru şi stocare a datelor în afara sediului pentru posibilitate de recuperare în caz de dezastru.

WD Sentinel este certificată a fi compatibilă cu o varietate de Sisteme de Operare (OS) inclusiv Windows XP, Windows Vista®, şi Windows 7. În plus, WD Sentinel este compatibil cu Mac OS X® Leopard® şi Snow Leopard® pentru distribuire fişiere între sistemele de operare Windows, Mac şi Unix/Linux şi pentru a permite întreprinderilor să distribuie fişiere către clienţi, consultanţi şi personal din alte birouri indiferent de sistemul de operare utilizat.

Servicii WD Guardian™ pentru întreprinderi mici

WD Sentinel DX4000 este asistat de serviciul de suport şi asistenţă pentru clienţi lider mondial al WD. Toţi clienţii întreprinderi mici ai WD Sentinel vor primi suport tehnic gratuit timp de 30 de zile de la primul apel. Clienţii WD Sentinel îşi pot moderniza apoi planul de servicii către una din următoarele opţiuni:

  1. WD Guardian Express: Oferă servicii de înlocuire piese a doua zi inclusiv costurile de expediere şi manipulare.
  2. WD Guardian Pro: Oferă un contract de suport pe un an cu service WD, înlocuire expresă a pieselor şi acces prioritar la asistenţa tehnică.
  3. Guardian Extended Care: Serviciu care extinde garanţia produsului de la garanţia standard de trei ani la o garanţie de cinci ani.