Protejează-ţi jumătatea! Kaspersky PURE: până la 25% reducere în luna îndrăgostiţilor

        CUMPARATI

Kaspersky Lab România lansează campania promoţională „O iubeşti? Protejeaz-o! Îl iubeşti? Protejează-l!”, prin care oferă o reducere de până la 25% la achiziţionarea unei licenţe Kaspersky PURE valabile 1 an, pentru unul sau trei calculatoare. Promoţia se desfăşoară în perioada 14 – 28 februarie, timp în care produsele pot fi cumpărate la preţuri speciale atât din magazinele IT din ţară, cât şi online.

Reducerea specială pentru Kaspersky PURE se aplică atât produselor din retail, cât şi licenţelor electronice comercializate în magazinele online ale partenerilor oficiali şi pe site-ul www.kaspersky.ro. O listă completă a partenerilor Kaspersky Lab din toată ţara se regăseşte aici: http://www.kaspersky.ro/store.

„Am ales Kaspersky PURE pentru această promoţie din mai multe motive, unul dintre ele fiind că soluţia a fost aleasă drept „Produsul Anului 2011” la categoria Securitate, de către cititorii uneia dintre cele mai importante publicaţii IT&C din România – Chip”, spune Teodor Cimpoeşu, Managing Director Kaspersky Lab România şi Bulgaria. „Consider Kaspersky PURE un cadou potrivit pentru îndrăgostiţi, pentru protejarea vieţii lor digitale, departe de orice înseamnă malware, spam, phishing sau atacuri cibernetice, adică poluare digitală”, completează Cimpoeşu.

Kaspersky PURE a fost lansat în România în prima jumătate a anului trecut, iar varianta actualizată a produsului a devenit disponibilă odată cu sfârşitul lui 2010. Aceasta din urmă vine cu funcţionalităţi noi şi îmbunătăţiri ale modulelor de control parental, manager de parole sau criptare a informaţiilor stocate pe computer. Mai multe informaţii despre Kaspersky PURE găsiţi la această adresă: http://www.kaspersky.ro/kaspersky-pure#tab6.

Detalii despre campania promoţională Kaspersky Lab pot fi accesate aici: http://www.kaspersky.ro/pure-love

Despre Kaspersky Lab

Kaspersky Lab este cel mai mare producător de soluţii de securitate informatică din Europa şi locul patru la nivel mondial. Compania oferă unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru PC, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hackeri, phishing şi spam. Produsele Kaspersky deţin o rată superioară de detecţie, având cel mai rapid timp de răspuns din industria de securitate pentru utilizatori individuali, SMB, reţele de mari dimensiuni şi sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltată de Kaspersky este utilizată la nivel mondial în produsele şi serviciile furnizorilor de top ai soluţiilor de securitate de pe piaţa IT.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaspersky.ro, iar pentru ultimele ştiri legate de malware, consultaţi www.securelist.com.