SAPPHIRE PC este CEL MAI MIC din LUME!

        CUMPARATI

 

SAPPHIRE Technology – lider și furnizor mondial de plăci grafice și plăci de bază pentru PC-uri tocmai a prezentat primul dintr-o nouă linie de produse de computere –  SAPPHIRE Edge-HD Mini PC.

Sapphire EDGE-HD Mini PC este considerat cel mai mic PC din lume cu profilul său subțire și stilat. Având mai puțin de o jumătate de litru ca volum, este mai subțire și mai mic decât majoritatea punctelor de acces wireless – l-am putea compara chiar cu o carte în mărime naturala! Stilul său rafinat și piedestalul său de montaj minimalist îi asigură un spațiu fie lângă televizorul de acasă fie lângă monitorul de la firmă atât ca design cât și ca volum ocupat.

Dar nu vă lăsați păcăliți de mărimea sa – este un calculator complet echipat pentru acasă, educație sau folosirea în afaceri. Din specificații amintim procesorul dual core de 1.66GHz aflat la a doua generație, 2GB de memorie, un HDD de 250GB și conectivitate wireless încorporată precum și un port LAN de mare viteză și patru porturi USB. Asigură vizualizarea conținutului full HD (1920×1080) printr-o interfață HDMI (cablu HDMI și adaptoare HDMI-DVI asigurate în pachet) precum și o ieșire de monitor VGA și audio încorporat cu mufe de mic-in și line-out. Toate acestea pregătesc Mini PC-ul pentru munca la birou precum și pentru vizualizare video și navigare pe Internet.


Un alt aspect în care Mini PC-ul excelează este eficiența de consum a energiei. Folosind în jur de 22W atunci când este încărcat, SAPPHIRE Edge-HD Mini PC consumă de zece ori mai puțină energie decât un desktop PC standard – și mai puțin decât majoritatea laptopurilor – devenind unul dintre cele mai verzi PC-uri disponibile pe piață. Numai economia de energie și spațiu pot justifica trecerea la Mini PC pentru multe afaceri*.

SAPPHIRE Edge-HD Mini PC este ideal pentru integrarea într-un mediu office sau de educare. Utilizatorul sau administratorul de sisteme își poate alege orice design de mouse și tastatură dorește care pot fi wireless sau USB. Edge-HD este furnizat cu FREE DOS preinstalat – pregătit pentru instalarea de către distribuitor sau utilizatorul final a sistemului de operare la alegere. Este compatibil în totalitate cu Microsoft Windows7, Vista sau Windows XP.  Toate driverele necesare sunt disponibile pe o memorie USB aflată în pachet.

Pentru mai multe detalii vizitați www.sapphiretech.com

Toate mărcile sunt înregistrate.

SAPPHIRE Edge-HD Specificații:

Componentă

Descriere

CPU

Intel Atom D510 1.66GHz with 1 MB Cache

RAM

2GB – DDR2-800

Storage

2.5'' SATA 250GB HDD

Graphics

nVidia ION2 with 512MB RAM

LAN

Built-in Ethernet supporting 10/100/1000 Mbps

WIFI

Built-in WIFI supporting IEEE 802.11 b/g/n

I/O

VGA x1, HDMI x1, RJ45x 1, 4 x USB 2.0 Ports, Audio-In x1, Line Out x1

Power

AC 100~240V 50/60Hz,19v~3.42A 65W

Monitor

Supplied separately

Keyboard/Mouse

Supplied separately

Dimensions

19.3(L) X 14.8(W) X 2.2(H) cm

Weight

530g

Operating System

Pre-installed with FREE DOS; Supports Win7/Vista/WinXP®

 

*Anexă – estimări economie energie

La costurile actuale pentru energie, investiția în Mini PC pentru folosirea non-stop în afaceri poate fi recuperată într-un singur an numai din economia făcută la energie.

Energie  @ 15 Euro cenți / KWh (sursa http://www.biomassenergycentre.org.uk )

Cost pe consum mediu PC = 250W x 24 h = 6 KWh /zi = 0.9 Euro /zi = 330 Euro / an !

Cost pe consum mediu Mini PC = 22 W x 24 h = 0.53 KWh /zi = 7.9 c /zi = 28.8  Euro / an

Economisesti peste 300 Euro / an !

Plus economisirea spațiului utilizat în birouri.