Noua suită Kaspersky Tablet Security va fi lansată în cadrul Mobile World Congress 2012

        CUMPARATI

 

Kaspersky Lab va lansa Kaspersky Tablet Security, noua suită de securitate pentru tabletele care opereză pe sistemul Android, în cadrul cele mai mari expoziţii internaţionale de tehnologie  mobilă, care se va desfăşura la sfârşitul lunii februarie, la Barcelona. 

Produsul include suport cloud pentru tehnologiile antivirus, securitate web şi protecţie anti-furt. Aceasta este o soluţie de securitate specializată, care asigură atât protecţia împotriva malware-ului şi a software-ului fraudulos, cât şi inviolabilitatea datelor personale în cazul pierderii sau furtului dispozitivului.

Cu ocazia lansării, Eugene Kaspersky, CEO şi co-fondator al Kaspersky Lab va fi gazda unei conferinţe de presă cu tema „Mediul mobil ca paradis pentru infractorii cibernetici”, care se va desfăşura în Pavilionul 6, etaj 2, Sala B, cu începere de la ora 11 AM.

În cadrul conferinţei, Eugene Kaspersky va ţine o prezentare referitoare la previziunile legate de evoluţia cyber-criminalităţii mobile organizate, despre modul în care a evoluat din cyber-criminalitatea tradiţională, precum şi despre caracteristicile care le diferenţiază pe cele două. Vincente Diaz şi Denis Maslennikov, ambii Senior Malware Analysts în cadrul Kaspersky Lab, vor discuta, în ansamblu, despre situaţia actuală a ameninţărilor mobile. La final, Victor Dronov, Senior Product Manager Mobile Solutions, va prezenta cea mai recentă versiune a suitei Kaspersky Tablet Security şi o versiune beta a produsului de control parental pentru sistemele care utilizeaza Android şi iOS.

Congresul Mobile World 2012 va avea loc în perioada 27 februarie – 1 martie. Mai multe informaţii despre acest eveniment puteţi găsi aici: www.mobileworldcongress.com. Standul Kaspersky Lab se află la B38, Pavilionul 7.

Notă pentru presă:

Pentru a participa la conferinţa de lansare Kaspersky Tablet Security sau pentru a rezerva interviuri cu reprezentanţi ai companiei, o puteţi contacta pe Kristina Ardelyanu, Senior Corporate Communications Manager, la adresa ka@kaspersky.com.

Programul conferinţei este:

Tuesday, 28 February, 2012 at 11:00 in

Hall 6 / Sala B (2nd floor)

11:00 – 11:15

Welcome breakfast and registration

11:15 – 11:40

Eugene Kaspersky, CEO, Co-Founder, Kaspersky Lab

Organized Mobile Cybercrime. Coming soon…

11:40 – 12:00

Denis Maslennikov, Senior

Malware Analyst, Kaspersky Lab

& Vicente Diaz, Senior Malware Analyst, Kaspersky Lab

The Mobile Malware Threatscape

12:00 – 12:20

Victor Dronov, Senior Product Manager, Mobile Solutions, Kaspersky Lab 

Protecting Tablets and Smartphones: the all-new Kaspersky Tablet Security and beta-version of Parental Control for Android and iOS operating systems

12:20 – 12:25

Dr. Anastassia Lauterbach, Senior Vice President of Global Business Operations Europe, Qualcomm

Why business should care about mobile security

12:25 – 12:40

Q&A session

12:40 – 13:00

Coffee break

# # #

Despre Kaspersky Lab

Kaspersky Lab este cel mai mare producător de soluţii de securitate informatică din Europa şi locul patru la nivel mondial. Compania oferă unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru PC, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hackeri, phishing şi spam. Produsele Kaspersky deţin o rată superioară de detecţie, având cel mai rapid timp de răspuns din industria de securitate pentru utilizatori individuali, SMB, reţele de mari dimensiuni şi sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltată de Kaspersky este utilizată la nivel mondial în produsele şi serviciile furnizorilor de top ai soluţiilor de securitate de pe piaţa IT.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaspersky.ro, iar pentru ultimele ştiri legate de malware, consultaţi www.securelist.com.

Despre Gartner Magic Quadrant

Gartner nu promovează niciun producător, produs sau serviciu descris în publicaţiile de cercetare proprii şi nu oferă consultanţă utilizatorilor de tehnologie în ceea ce priveşte optarea pentru producătorii cu cele mai bune calificative. Magic Quadrant este un instrument de cercetare şi nu un ghid specific de acţiune. Gartner nu susţine garanţiile, exprimate sau sugerate, conţinute de această cercetare.