KINGSTON TECHNOLOGY A LANSAT MODULELE VALUERAM DDR3 DE 4GB

Fountain Valley, CA – -6 martie, 2009 — Kingston Technology Europe Ltd, afiliat companiei Kingston Technology Company, liderul mondial independent în produse de memorie, a lansat seria de module de memorie ValueRAM DDR3 de 4GB, care pot fi configurate în kituri de până la 24GB. Recent, Kingston a reuşit să demonstreze implementarea a şase module de memorie pe un sistem desktop, rezultând o soluţie de procesare impresionantă cu 24 de GB RAM. Înregistrarea demonstraţiei tehnologice a fost urmărită de peste 125.000 de utilizatori pe YouTube şi poate fi accesată la următoarea adresă: http://www.youtube.com/watch?v=us-pktP-Q_g.

 “Pentru a demonstra stabilitatea sistemului, a fost pornită o staţie de lucru VMware alături de 9 clienţi VM care rulau simultan. Fiecărei instanţe virtuale i-au fost alocaţi 2GB din memoria RAM” a declarat Mark Tekunoff, Senior Technology Manager în cadrul Kingston Technology. “În plus, pe ultimul client VM a fost rulată o copie a jocului Crysis, deci practic a fost simulată rularea a 10 computere pe un singur desktop. Un jucător profesionist nu ar alege niciodată să ruleze aplicaţia în acest fel, dar a fost modalitate extraordinară prin care am demonstrat că sistemul lucrează în parametri optimi!”. Platforma a fost dezvoltată pe o placă de bază Gigabyte GA-EX58 UD5 cu un processor Intel 920 Core i7 CPU şi cu o unitate de procesare vizuală (GPU) NVIDIA.

Despre Kingston Technology:

Kingston Technology Company, Inc. este cel mai mare producător independent de memorii. Kingston proiectează, produce şi distribuie module de memorii pentru desktop-uri, laptop-uri, servere, imprimante, memorii flash pentru PDA-uri, telefoane mobile, camere foto digitale, playere MP3. Prin reţeaua globală de subsidiare şi filiale, Kingston deţine fabrici de producţie în California, Malaysia, Taiwan, China şi reprezentanţe de vânzări în Statele Unite, Europa, Rusia, Turcia, Ucraina, Australia, Noua Zeelandă, India, Taiwan, China şi America Latină. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.kingston.com/europe.

Kingston şi logo-ul Kingston sunt mărci înregistrate ale Kingston Technology Corporation. Toate drepturile rezervate. Celelalate mărci pot aparţine proprietarilor de drept.

 

                          Cumpara Kingston online cu ajutorul ASBIS B2B