Lenovo prezintă rezultatele studiului „Care este ideea ta de distracţie”

        CUMPARATI

Rezultatele studiului realizat de Lenovo, „Care este ideea ta de distracţie”, arată modurile în care românii îşi petrec timpul liber. Studiul a fost derulat pe pagina de fani a Lenovo de pe Facebook, între 2 decembrie şi 16 decembrie, peste 500 de persoane oferind răspunsuri la întrebări.

Studiul a arătat că Internetul este sursa cea mai importantă de informare pentru a găsi noi modalităţi de distracţie. Aproximativ 4 din 10 persoane caută pe Internet atunci când doresc să găsească noi moduri de a se distra. Peste 50% dintre respondenţi consideră că laptopul este un instrument mai important în acest sens decât telefonul mobil, televizorul sau radioul.

„Lenovo demonstrează că înţelege tendinţele industriei, oferind produse cu opţiuni incluse pentru distracţie”, a declarat Aurel Neţin, Country Manager Lenovo România şi Moldova. „Cele mai noi produse din portofoliul Idea au fost proiectate ţinând seama de nevoile consumatorului. Acestea demonstrează angajamentul Lenovo de a le oferi clienţilor săi capabilităţile pe care şi le doresc aceştia, la preţuri accesibile, dar bazându-se în acelaşi timp pe inovaţii de ultimă generaţie”.

Portofoliul IdeaPad de la Lenovo vine în întâmpinarea ideilor de distracţie ale clienţilor, oferind o experienţă bogată celor care doresc să se distreze vizionând un film, să asculte muzică, să joace jocuri pe calculator sau să aibă o apariţie plină de stil.

Modelul S10-3t foarte elegant poate fi accesoriul perfect, care completează ţinuta. S3-10t are o tabletă netbook convertibilă, multi touch, cu tehnologia Lenovo NaturalTouch care creează o experienţă tactilă optimă pentru utilizatorul netbook-ului. S10-3t se poate roti la 180 de grade şi se poate plia pentru a se transforma într-o tabletă tactilă.

Y560 oferă mai multă distracţie pentru fanii muzicii şi filmelor, datorită performanţelor sale ridicate, difuzoarelor proiectate de JBL şi sistemului de sunet Dolby  Home Theater surround. Datorită procesoarelor Intel Core i7 care includ tehnologia Intel Turbo Boost pentru a GHz suplimentari, Y560 include, de asemenea, şi Lenovo Energy Management 5.0 pentru o durată de viaţă prelungită a bateriei şi durabilitatea bateriei pe termen lung.

Z560 este conceput pentru consumatorii a căror idee de distracţie este să fie în permanentă mişcare, şi care au nevoie de un laptop care să ţină pasul rapid cu stilul lor de viaţă. Produsul cel mai recent din familia IdeaPad, Z560, aduce opţiuni mobile de multimedia consumatorilor cu o experienţă bogată de entertainment, la un preţ competitiv. Z560 este un laptop accesibil, cu aspectul şi funcţionalitatea unui dispozitiv de lux premium. Tastatura elegantă şi rafinată este încorporată într-o carcasă modernă, cu efect metalic.

Sursa: Agora