Acer Group primeste patru premii iF 2011 pentru design

 

Acer Group a primit patru premii iF 2011 pentru design de produs pentru notebook-ul Acer Aspire 8943G, pico-proiectorul Acer C20, notebook-ul Packard Bell EasyNote Butterfly s si monitorul Gateway FHD2303L. Organizate de catre International Forum Design din Germania, premiile iF se ofera din 1953 si sunt recunoscute ca fiind etichete pentru un design de nivel inalt.
 

“Suntem onorati sa fim recunoscuti de o institutie de nivel mondial pentru inovatiile si excelenta design-ului si pentru efortul nostru de a crea tehnologii care sa raspunda nevoilor din viata reala a utilizatorilor.” a precizat Gianpiero Morbello, Corporate Vice President Marketing & Branding la Acer Inc.

Premiile pentru design iF acopera toate zonele legate de design-ul produselor, recunoscand lumea de azi conectata la nivel mondial si dinamica ei legata de aceasta. Produsele candidate au fost apreciate pe baza a numeroase criterii incluzand design-ul manufacturii, alegerea materialelor, compatibilitatea cu mediul si functionalitatea. Anul acesta au fost trimise spre evaluare 2756 de produse de la 1121 firme din 43 de tari, competitionand pentru premiile de design iF.
 

 
Notebook-ul Acer Aspire 8943G
 

Inspirat de catre dispozitivele audio-video high-end, Aspire 8943G este un centru multimedia de prima clasa care ofera o experienta personal-theater Hi-Def de cel mai inalt nivel. Are o constructie solida cu capac si tastatura din aluminiu-magneziu, un ecran de 18.4" LED ce se afla in spatele unui Corning® Gorilla® Glass, iesire HDMI alaturi de Dolby® Home Theater v3, cinci difuzoare tunate profesional si subwoofer. Plasarea inteligenta a componentelor a permis realizarea unui notebook subtire, cu pastrarea parametrilor termici si asigurand performanta. Un touchpad dual-mode inovativ permite trecerea foarte comoda din modul touchpad multi-gest la cel de consola media si asigura un acces rapid la aplicatiile media.

Pico-proiector Acer C20

Acest proiector LED “de buzunar” asigura functionalitatea necesara nevoilor de business sau de divertisment pentru cei care se deplaseaza mult. Compact si cantarind doar 166 grame, alaturi de un driver USB sau un card microSD™, el poate fi folosit oriunde, chiar si fara un PC. Bateria care tine doua ore asigura timp suficient pentru a proiecta fisiere video, fotografii sau pentru prezentari de afaceri. Portul mini HDMI® permite o conectare usoara cu periferice Hi-Def. Disponibil in trei optiuni cu culori vii el se incadreaza perfect in orice mediu. Efectul de iluminare scoate in evidenta butoanele de control si confera produsului un aspect fantastic. Forma cu margini rotunjite si acoperirea cauciucata, moale la atingere, asigura o manuire deosebita si un aspect unic facand din acest proiector un produs usor de utilizat si placut ochilor.

Notebook-ul Packard Bell EasyNote Butterfly s

 

EasyNote Butterfly s este mai mult decat un notebook: este o experienta lifestyle de nivel premium – doar 1,75 kg si format compact, fara a sacrifica performantele. Construit intr-o carcasa complet din aluminiu, el se bucura de un finisaj de nivel premium. EasyNote Butterly s este primul notebook ultra-subtire (19 mm) cu grafica dedicata pentru redarea continutului multimedia Hi-Def si cu o baterie cu durata mai mare de viata. Touchpad-ul stralucitor, ce iese in evidenta, cu iluminare LED albastra reflecta personalitate si stil si face mai placuta interactiunea dintre utilizator si sistem. In stilul de viata digital tot mai solicitant, o tasta de Social Networks conecteaza utilizatorii cu prietenii si cu distractia sub forma unei interfate foarte comoda – utilizatorii se pot loga la Facebook, YouTube sau Flickr cu doar un click.

Monitorul Gateway FHD2303L

 

 

Monitorul 23” Hi-Def LED de la Gateway combina tehnologia de varf cu un contrast ultra-high 12,000,000:1 si o superba functionalitate intr-un design modern, eco-friendly. Rama transparenta creaza iluzia unui panou mobil deasupra unui soclu asimetric, cu aspect de otel. FHD2303L asigura o calitate vizuala excelenta pentru filmele Hi-Def, pentru jocuri si aplicatii pentru productivitate si dispune de un ecran eficient energetic, fara mercur, gratie tehnologiei revolutionare a lampilor LED. Si acolo unde stilul conteaza, utilizarea culorilor si materialelor contrastante diferentiaza in mod efectiv design-ul vizual al acestui monitor LED de alte monitoare LED conventionale.

Dintre aceste produse premiate, Acer Aspire 8943G a mai castigat alte trei premii majore – Japan Good Design, Computex Taipei Design & Innovation Gold si Computex Best Choice -, in timp ce Gateway FHD2303L a primit, de asemenea, premiul Japan Good Design.

Pentru disponibilitatea acestor produse si pentru specificatii vizitati www.acer.com, www.gateway.com sau www.packardbell.com.

Sursa: Acer