Lenovo sustine transpunerea in realitate a viitoarelor mari idei prin lansarea a doua noi computere Ultrabook: IdeaPad U310 si U410

        CUMPARA ONLINE

Lenovo Ultrabook din ASBIS B2B e-Shop Buy online at ASBIS B2B e-Shop

 

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) anunta disponibilitatea in Romania a mult asteptatelor portabile Ultrabook Lenovo IdeaPad U310 si U410. Dotate cu procesoare Intel® Core™ din a treia generatie, dispozitivele Lenovo din noua serie U a modelelor Ultrabook™ aduc computerele subtiri, ultra-usoare si rapide la un nou nivel de accesibilitate, fara a face compromisuri de stil sau calitate.

Dispozitivele Lenovo Ultrabook combina cele mai bune caracteristici ale laptopurilor traditionale  – putere mare de procesare, capacitate extinsa de stocare si redare audio de calitate – cu estetica rafinata si calitatile specifice tabletelor, precum pornirea rapida, revenire instantanee din modul stand-by si folosire pe toata durata zilei, fara reincarcarea bateriei. Cu un design zvelt, inspirat de carti, pe gustul consumatorilor interesati de stil, noile Ultrabook-uri sunt disponibile intr-o varietate de culori vibrante care includ albastru Sapphire Blue, albastru Aqua Blue, roz Cherry Blossom, gri Graphite Grey sau rosu metalizat Metallic Red. Lenovo face aceasta tehnologie disponibila consumatorilor la preturi competitive, incepand de la 2999 RON.

Asistam la o schimbare de model in industria dispozitivelor mobile. Ultrabook-urile sunt cea mai buna combinatie de functionalitate, portabilitate si estetica. Niciodata pana acum nu a fost integrata atat de multa tehnologie de varf intr-un cadru atat de elegant, usor si accesibil, a declarat Aurel Netin, director general Lenovo Romania, Bulgaria si Republica Moldova. De-acum incolo utilizatorii mobili nu mai trebuie sa aleaga intre laptopuri pentru lucru sau laptopuri elegante si usoare. Ultrabook-urile IdeaPad din seria U imbina aceste caracteristici intr-un singur dispozitiv.

Cartea care poate face orice – Ultrabook

Subtiri cat o carticica, Ultrabook-urile U310 cu ecran de 13.3 inci si U410 cu ecran de 14 inci au grosimea de 18 mm, respectiv 21 mm si greutatea de numai 1.7 kg, respectiv 1.9 kg. Desi subtiri si usoare, aceste dispozitive Ultrabook ofera performanta necesara pentru a indeplini orice sarcina specifica utilizatorilor mobili, datorita componentelor precum:
·     Procesoarele Intel® Core™ i3, i5 sau i7 din a treia generatie
·     Pana la 1 Tb capacitate de stocare
·     Grafica NVIDIA GeForce®
·     Pana la noua ore de functionare intre doua reincarcari ale bateriei in cazul modelului U410
·     500 GB HDD
·     Pana la sapte ore de viata a bateriei intre doua reincarcari, in cazul modelului U310
·     Noile Ultrabook-uri Lenovo au sistem de sunet Dolby® Home Theatre® v4 pentru o calitate intensa a sunetului, si tehnologie Intel® Wireless Display (WiDi) pentru proiectarea de filme si alte tipuri de continut pe orice ecran de mari dimensiuni
·     Disponibile cu memorii cache SSD de 32GB, cele mai noi portabile Ultrabook Lenovo pun capat timpilor de asteptare. Datorita noii optimizari Lenovo Enhanced Experience 3 pentru Windows 7, noile   Ultrabook-uri au timpi foarte scurti de pornire si de revenire din modul stand-by, cu pana la 40% mai rapid decat in cazul dispozitivelor fara aceasta optimizare
·     Lenovo Smart Update amplifica si mai mult experienta utilizatorilor, permitand excelentelor U310 si U410 sa actualizeze automat conturile de email si de mesagerie, chat si retele sociale, chiar si cand se afla in modul sleep. Puteti urmari o descriere a celor doua portabile aici.

Ultrabook-urile Lenovo IdeaPad U310 si U410 sunt o demonstratie a felului in care, impreuna cu Lenovo, reusim sa le oferim utilizatorilor experienta grafica de varf si performanta de exceptie, folosind procesoarelor Intel® Core™ din  cea  de-a treia generatie, integrate intr-un design subtire si usor, a declarat Manuela Oprisan, PR Manager Europa Centrala si de Est, Intel.

Preturi si disponibilitate

Dispozitivele Ultrabook IdeaPad seria U vor fi disponibile pentru vanzare incepand din luna iunie 2012 la majoritatea retailerilor din Romania, la preturi incepand de la 2999 pentru IdeaPad U310 si 3999 RON pentru IdeaPad U410 Ultrabook.

Campania The Book of Do

Una din cele mai mari campanii coordonate de marketing din istoria companiei Lenovo, The Book of Do le ofera consumatorilor, in special adolescenti si tineri profesionisti, o demonstratie a modalitatilor inovatoare in care noile Ultrabook-uri pot juca un rol in vietile lor digitale. Pentru a demonstra beneficiile si caracteristicile unice ale noilor sale computere Ultrabook, campania globala de publicitate a Lenovo, Book of Do, evidentiaza felul in care gandirea inovatoare si Ultrabook-urile IdeaPad le ofera utilizatorilor – fie ei creatori, constructori sau amatori – puterea de a face lucruri extraordinare.  Campania include spotul TV Seize the Night, precum si publicitate print si online pe pietele majore precum SUA, Marea Britanie, Germania, Rusia, China, India si Japonia. Book of Do prezinta creatori aflati in spatele unui Ultrabook Lenovo  – muzicieni, artisti, designeri, tehologi, ingineri si creatori de moda.

Sursa: Agora.ro