Seagate Technology a introdus dispozitivele de stocare Backup Plus

CUMPARATI

 

Prima memorie de stocare care vă ajută să faceţi economii şi vă permite să transferaţi conţinuturi către aplicaţii precum Facebook şi albume foto/ video Flickr.

Seagate Technology plc (NASDAQ: STX) a introdus dispozitivele de stocare Backup Plus  – familia sa de produse de stocare reinventată care oferă cea mai simplă configurare, memorie de rezervă printr-un singur click şi posibilitatea de a salva şi transfera conţinuturile dumneavoastră pe Facebook şi Flickr.

Hard drive-urile Seagate® Backup Plus sunt memorii de stocare externe nou proiectate care funcţionează într-o manieră interschimbabilă atât pe calculatoarele cu sistem de operare Windows® dar şi cele cu sistem de operare Apple® şi vă oferă noi caracteristici pentru a proteja, transfera şi salva aproape orice aspect al vieţii digitale. Aceste produse sunt livrate echipate cu noul software care nu vă dă bătăi de cap Seagate Dashboard pentru crearea de copii de rezervă locale printr-un singur click făcând şi mai simplă eliminarea scuzelor sau a argumentelor cu privire la crearea unor copii de rezervă pentru conţinutul digital valoros. Produsele Seagate Backup Plus sunt primele hard drive-uri externe din lume care oferă backup pentru conţinutul integrat de reţelele sociale, precum Facebook şi Flickr. Memorarea unei copii duplicat locale a fotografiilor din reţele sociale este acum la fel de simplă ca realizarea de copii de rezervă pentru fişierele de pe calculatorul dumneavoastră. Seagate Backup Plus vă asigură liniştea sufletească că orice aspect al vieţii digitale este acum protejat împotriva pierderii definitive.

Crearea de copii de rezervă pentru date reprezintă o necesitate absolută pe care mulţi o amână până când este prea târziu. Conform unui studiu realizat în 2011 de Parks Associates mai puţin de un sfert din gospodăriile care au fost implicate în studiu  deţin un plan de creare săptămânală de copii de rezervă pentru sistemele lor şi doar 4% din persoane sunt suficient de zeloase pentru a efectua manual copii de rezervă zilnic.1

“Ideea de a oferi un backup pentru fotografii şi fişiere video de pe Facebook este una interesantă, care cred că va ajuta oamenii să realizeze importanţa menţinerii de copii multiple pentru orice bun digital, indiferent de locaţia de memorare a acestuia,” a declarat Brett Sappington, director de cercetare în cadrul Parks Associates. “Mediile sociale au devenit o magazie masivă pentru conţinutul digital personal, şi majoritatea consumatorilor nu au considerat probabil posibilitatea pierderii accesului la aceste memorii partajate.”

Hard drive-urile Seagate Backup Plus având integrate noul software Seagate Dashboard îndepărtează barierele realizării de copii de rezervă şi păstrării conţinutului făcând aceste activităţi mai simple ca niciodată. Printr-un simplu click pe o pictogramă, fişierele din calculator sunt salvate pe un drive de rezervă Backup Plus. Software-ul Seagate Dashboard inclus în drive-ul Backup Plus transmite de asemenea printr-un singur click pe Save (descărcare) şi Share (încărcare) fotografiile şi fişierele video personale pe Facebook şi Flickr.

Conform unui studiu recent delegat de Seagate și efectuat online de Harris Interactive în perioada 22-24 mai 2012, mai mult de jumătate (54%) din adulţii din SUA au o cunoştinţă personală şi/ sau cunosc o altă persoană care a pierdut fişiere. Peste un sfert (27%) din adulţii din SUA au pierdut ei înşişi fişiere şi au constatat cât de deranjant este acest lucru. În timp ce aproape toate (97%) persoanele supuse studiului au fost identificate ca fiind posesoare de calculatoare, doar 11% au un plan continuu de backup şi doar 10% au un plan zilnic de backup. 2

“Crearea de copii de rezervă trebuie să devină o parte esenţială a vieţii digitale a fiecărei persoane. Aproape toate lucrurile dragi nouă sunt acum în format digital; de la documente fiscale, la email-uri, fotografii şi fişiere video de familie, multe din aceste fişiere neputând fi create din nou în eventualitatea unei pierderi accidentale sau defectări a sistemului,” a declarat Scott Horn, Vice-Preşedinte de Marketing în cadrul Seagate. “Activitatea Seagate constă din păstrarea conţinutului digital şi a fişierelor protejate cu privire la fiecare aspect al acestora, indiferent dacă sunt stocate într-o aplicaţie de tip cloud, pe calculator sau pe o memorie externă. Backup Plus este un produs care elimină barierele din calea protejării acestor bunuri digitale. Noul software Dashboard asigură o experienţă de backup simplă şi completă cu beneficiul adăugat al salvării fotografiilor şi fişierelor video de pe Facebook şi alte reţele sociale.”

Un dispozitiv de memorie avansat

În 2010, Seagate a adoptat standardul Universal Storage Module (USM®), care permite consumatorilor să adauge cu uşurinţă cele mai noi capabilităţi ale conexiunii Mac® şi prin calculator la produsul de memorie Seagate chiar dacă aceste tehnologii sunt introduse mai târziu. Pentru a adăuga încă un nivel de versatilitate, Seagate a introdus o modalitate prin care produsele de memorie externe ale companiei lucrează pe mai multe platforme atât cu sistemul de operare Mac® cât şi cu sistemul de operare Windows® fără a reformata.

1 Studiul, “Consumatorii şi mediile de tip Cloud,” care a avut loc între 15 august şi 25 august 2011. Parks Associates au intervievat 2.000 de şefi de familii  din SUA care folosesc internetul în bandă largă. Toţi participanţii la studiu aveau peste 18 ani şi o cotă egală sau mai mare în deciziile casei. “Consumatorii şi mediile de tip Cloud” analizează piaţa pentru servicii media de tip cloud, magazii digitale şi tendinţe în ceea  ce priveşte interacţiunile sociale şi video pe internet. Rezultatele studiului au fost publicate prima dată în septembrie 2011.

2 Acest studiu a fost realizat online în Statele Unite de către Harris Interactive, în numele Seagate în perioada 22-24 mai 2012 în rândul a 2.205 adulţi cu vârsta peste 18 ani, dintre care 2.162 sunt posesori ai unui calculator. Acest studiu online nu se bazează pe un eşantion de probabilităţi şi prin urmare nu se poate calcula un estimat al greşelilor teoretice de eşantionare