Lenovo si Intel intreaba consumatorii “What’s Your Idea of Fun?”

 

Un nou program pentru consumatori ofera noi instrumente online, posibilitati de a face filme distractive si concursuri atractive

Lenovo ofera, impreuna cu Intel, o doza sanatoasa de distractie in cadrul www.whatsyourideaoffun.com, un website ce contine multe instrumente pentru partajarea fotografiilor si a fisierelor video, informatii despre cele mai recente laptop-uri si desktop-uri Idea echipate cu cele mai noi procesoare Intel Core. Creata in scopul de a face selectia de produse mai simpla si mai informata, campania prezinta aspecte specifice privind performantele, bazate pe comportamentele de utilizare reale, precum lucrul multi-tasking, codarea MP3, jocurile si altele.
 

Lenovo si Intel ajuta consumatorii sa inteleaga mai usor beneficiile potentiale oferite de cele mai noi PC-uri Lenovo printr-o metoda interactiva si distractiva care ii face pe oemeni sa afle mai multe despre aceste produse.

Intel si Lenovo prezinta informatii despre performanta care ii ajuta pe utilizatori sa inteleaga mai bine beneficiile celor mai noi calculatoare echipate cu procesoarele Intel Core comparativ cu cele de acum doi ani. Sunt incluse cinci elemente, in functie de combinatia produsului individual si a procesorului:
 

* Multi-tasking – masurare in cadrul testelor cu PCMark Vantage Overall Consumer Multitasking.
* Mai rapid si mai subtire – masurare in cadrul testelor cu PCMark Vantage Overall Consumer Multitasking si masurarea celei mai subtiri parti ale PC-ului comparativ cu un echivalent din 2008.
* Gaming – masurare in cadrul testelor cu 3DMark06 CPU. Testul 3DMark06 CPU evalueaza contributia procesorului la performanta grafica 3D.
* Incarcarea MP3 player-ului – masurare Intel® HDXPRT 2009 Fill up MP3 Player sub score care presupune conversia fisierelor audio in format MP3 si incarcarea intr-un MP3 player.
* Productivitate – masurare in cadrul testelor SYSmark2007 Business multi-tasking.
 
In plus, consumatorii se pot bucura de noi instrumente online in cadrul www.whatsyourideaoffun.com care testeaza performanta “distractiva” a PC-urilor lor si ofera posibilitatea de a partaja fisierele preferate cu prietenii:

>> Is Your Computer Fun Enough? – utilizatorii pot utiliza acest instrument online simplu ca sa afle “performanta pentru distractie” a PC-urilor lor. Testul va estima capabilitatea de performanta a PC-urilor lor in cadrul unor scenarii de utilizare precum crearea si partajarea de fisiere video, editarea si partajarea de fotografii etc. Instrumentul face apoi recomandari privind modalitatea in care se poate creste nivelul pentru “distractie” prin intermediul celor mai noi sisteme Lenovo echipate cu procesoare din familia Intel Core™.

>> Fun Video Generator– vizitatorii isi pot crea online propriile fisiere video incarcand fotografiile preferate. Aplicatia interactiva permite adaugarea unor texte care apar impreuna cu fotografiile, selectarea unei coloane sonore potrivite si crearea imediata a unui film de 60 de secunde care sa fie partajat cu prietenii sau familia. Vizitatorii au posibilitatea de a incarca filmuletele in profilurile lor din website-urile de social networking, inclusiv in Facebook, sau pot trimite un link catre prieteni. Vizitatorii isi pot etala personalitatea prin postarea fisierului in pagina de pe Facebook Lenovo Intel what’s Your Idea of Fun.

“Calculatoarele Lenovo IdeaPad si IdeaCentre sunt menite sa faca viata mai distractiva pentru consumatorii din ziua de azi.” a precizat dl Dion Weisler, Vice-Presedinte, Business Operations la Lenovo. “WhatsYourIdeaofFun.com ne permite sa extindem atributele PC-urilor noastre catre o audienta de consumatori mai mare si ii face pe acestia sa inteleaga mai usor beneficiile celor mai noi produse de la noi. PC-urile noastre echipate cu noul procesor Intel Core ii ajuta sa fie mai creativi si sa isi impartaseasca experientele cu prietenii si familia.”