Seagate prezinta primul 12TB Four-Bay Network Storage Server din industrie pentru afaceri mici

CUMPARATI

 Seagate BlackArmor NAS Network Storage Server
 

 

BlackArmor® NAS 440, cel care a castigat premii, acum livrat cu patru hard discuri 3 Terabyte.

Seagate (NASDAQ: STX)  a prezentat solutiile desktop network attached storage , 4-bay si 2-bay, cu cea mai mare capacitate din industrie, pentru a ajuta afacerile mici care folosesc date in mod intensiv sa rezolve nevoile de stocare crescande. BlackArmor NAS 440 network storage server si BlackArmor NAS 220 network storage server, extind gama de capacitati  ale familiei de solutii de stocare  BlackArmor Seagate, permitand afacerilor sa aleaga acum pe o scara de la 1TB la 12TB pentru a tine pasul cu necesitatile crescande de stocare a fisierelor high-definition multi-media si datelor esentiale pentru afacere.

Amandoua serverele de stocare in retea BlackArmor NAS 440 si BlackArmor NAS 220 sunt proiectate sa ajute afaceri cu pana la 50 de angajati si cu putin sau fara ajutor IT, sa centralizeze  o help businesses with up to 50 si sa asigure datele cu viteza maxima furnizand:

  • Functii de management software  care sunt compatibile pentru toata gama pentru a oferi aceasi experienta utilizatorului si o cale de dezvoltare viitoare cu o instruire minima sau fara suport aditional.
  • Suport pentru Microsoft® Active Directory 2000, 2003, 2008 pentru crearea de utilizatori si grupuri.
  • Securitate fara precedent cu o criptare puternica bazata pe hardware.
  • Acces de la distanta cu serviciul inclus, bazat pe web, Seagate Global Access™ si functiile FTP.
  • Posibilitati de pornire rapida, posibilitatea de a vedea sau mapa usor volumele partajate ale unui calculator, sau salva datele de pe calculatorul pe care lucrati , folosind BlackArmor Discovery software, care afiseaza in mod automat toate produsele BlackArmor NAS conectate la retea.
  • Recuperare si salvare integrala a sistemului care ajuta la protejarea tuturor informatiilor de pe hard discurile calculatorului incluzand sistemul de operare, programele si setarile. In cazul unei erori sau caderi, toate datele pot fi recuperate la un punct anterior in timp cu software SafetyDrill+™ .
  • Notificare prin email in caz de eveniment  pentru a atentiona utilizatorul despre starea si modificarile serverului.
  • Porturi USB aditionale pentru a conecta extra dispozitive de stocare pe USB, partaja usor o imprimanta USB, sau conecta un UPS pentru a va asigura in caz de intrerupere a curentului.

 BlackArmor NAS 440 server este configurat cu RAID 5 si livrat cu 10  in afara cutiei, in timp ce  BlackArmor NAS 220 server este livrat cu configuratie  RAID 1 pentru data mirroring automat si 5 licente software backup. Licente aditionale pentru ambele produse pot fi cumparate in pachete incrementale de 2 sau 5 de la Seagate.com.

Alte stiri despre produsele Seagate