Noile modele ODD Plextor sunt la vanzare

 

        CUMPARATI

PX-LB950SA si PX-L890SA disponibile

Plextor isi extinde portofoliu de ODD cu doua noi modele: PX-LB950SA, un nou BD Writer 12x  si succesorul popularului model PX-B940SA, si PX-L890SA, un nou  DVD writer 24x  cu tehnologie LightScribe incorporata.

  

 

PX-LB950SA este un Blu-ray writer extraordinar de rapid, furnizand atat redare video high-definition cat si capacitate mare pentru stocarea de date.

Este capabil sa inregistreze 25 GB single-layer disc in 12 minute, perioada fara precedent si ofera o capacitate de stocare substantiala de 50 GB pe fiecare disc double-layer, facand din PX-LB950SA  dispozitivul ideal pentru video high-definition si alte aplicatii cu multe date.

Fiecare detaliu al lui PX-LB950SA a fost proiectat pentru a inregistra cu acuratete la 12X, in timp ce reduce vibratiile si zgomotul operational. Fiecare unitate este furnizata cu toata gama de programe software flexibile pentru Blu-ray si DVD playback si inregistrare, in completarea pachetului software puternic PlexUtilities.

Uniunea intre viteza mare de inregistrare, acuratetea deosebita la scriere si playback-ul video perfect fac acesta unitate  alegerea ideala pentru stocarea Blu-ray, sau piesa centrala a unui sistem avansat home theater  bazat pe PC.

 

 

 

PX-L890SA este o unitate interna DVD RW de mare acuratete proiectata pentru calitate deosebita pentru scriere DVD si CD. Este extrem de flexibil oferind suport hardware si software pentru o gama larga de medii optice.

A fost proiectat cu o carcasa rigida si mai multe amortizoare pentru a absorbi vibratiile, asigurand stabilitatea si calitatea inregistrarii, chiar si la maximum 24X. Fluxul de aer special proiectat raceste motorul si alte componente care produc caldura, marind durata de viata operationala a unitatii.

Hardware-ul robust al unitatii a fost proiectat pentru a completa pachetul software PlexUtilities. PlexUtilities este o combinatie puternica intre un program de testare cuprinzator, informatii media, informatii pentru drive si sistemul  de ajustarea al drive-ului.

Trasaturile cheie ale acuratetei de inregistrare, viteza si software-ul  de utilitati puternic fac din PX-L890SA o alegere esentiala pentru orice cumparator care are nevoie de un DVD exact.

The key features of recording accuracy, speed and powerful utility software make the PX-L890SA an essential choice for any purchaser requiring precise DVD burning.