PLDS lansează un nou dispozitiv Lite-On EZ-DUB

Philips & Lite-On Digital Solutions (PLDS) lansează noua unitate externă Lite-On EZ-DUB : DX-20A4PU.

EZ-DUB este o caracteristică specială şi eficientă integrată de Lite-On în unităţile externe DVD-RW anterioare. Dispozitivele Lite-On EZ-DUB prezintă doua butoane suplimentare. Aceste butoane DUB şi FILE pot fi folosite pentru a activa direct două din cele mai folosite funcţii: DUB pentu copierea discurilor şi FILE pentru copierea fisierelor din calculator pe disc. EZ-DUB este soluţia perfectă pentru utilizatorii care nu mai doresc să se complice pentru a accesa aceste doua funcţii simple.
 
Pentru acest nou dispozitiv EZ-DUB butoanele sunt înlocuite cu doua butoane sensibile la atingere pentru operare rapidă. Aceste butoane DUB şi FILE se află în coltul din dreapta pe partea superioară a dispozitivului.

Modelul DX-20A4PU este un inscriptor DVD cu viteza de 20X şi cu un design modern in culorile alb si negru. Această nouă carcasă conferă inscriptorului un aspect robust şi elegant. Modelul are dimensiuni mai reduse decât modelele Lite-On EZ-DUB anterioare.

DX-20A4PU este dotat deasemenea cu un întrerupător, astfel încât utilizatorii pot reduce consumul de energie atunci când dispozitivul nu este folosit. Inscriptorul este prevăzut cu un suport şi poate fi poziţionat vertical, pentru a ocupa cât mai puţin spaţiu pe birou.

Modelul DX-20A4PU este produsul ideal pentru cei care doresc un dispozitiv de stocare extern, pe de o parte rapid şi mobil, pe de altă parte estetic şi modern.

Dispozitivul DX-20A4PU este disponibil în Europa din luna noiembrie la un preţ de vânzare de aproximativ 69 de euro.