Prestigio dă startul pentru luna cadourilor

Prestigio Technologies Ltd., o companie internaţională dinamică, specializată în produse de înaltă tehnologie pentru Casa Digitală şi Biroul Digital, a anunţat apropiatul concurs de cărţi poştale denumit "Felicitări de Anul Nou de la Prestigio", care va avea loc între 20 noiembrie şi 20 decembrie 2007. Prestigio are plăcerea de a a-i invita la concurs pe toţi designerii, indiferent de vârstă sau experienţă profesională, oferindu-le posibilitatea de a concura pentru o serie de premii extraordinare sau pentru a câştiga Marele Premiu. 

Sărbătorile sunt o perioadă misterioasă – lumânări şi muzică veselă, îmbrăţişări şi râs, cine cu familia şi petreceri fără sfârşit, decoraţiuni şi mâncăruri, cumpărături şi împachetat – dar, mai mult decât orice altceva, Sărbătorile sunt o perioadă a cadourilor. În acest an, Prestigio vă oferă o şansă unică de a crea propriile dumneavoastră cărţi poştale spectaculoase şi atrăgătoare şi, în acelaşi timp, de a câştiga unul dintre incredibilele premii Prestigio sau de a intra în competiţia care îl va stabili pe norocosul câştigător al Marelui Premiu.

Pe lângă premiile care vor fi împărţite între cei 10 câştigători, Prestigio a pregătit şi un premiu special – Marele Premiu, în valoare de 500 de dolari. Marele Premiu va fi stabilit prin votul juriului şi va fi acordat participantului care va obţine cele mai multe puncte. Juriul internaţional Prestigio va fi format din 21 de reprezentanţi ai companiei, din filialele cu sediul în Cipru, Republica Cehă, Rusia, Ucraina, Belarus şi Olanda.

Zece alţi câştigători vor primi câte un dispozitiv de stocare Prestigio Leather Data Flash, cu capacitate de 2 GB. Premiul va fi disponibil în 4 culori diferite, care vor fi selectate de participant la înscrierea lucrării. Îmbrăcat în auriu strălucitor, roşu pasional sau roz feminin, Prestigio Leather Data Flash va cuceri inimile femeilor. În varianta de un negru discret, dar elegant, produsul va produce încântare, ca o excelentă idee de cadou pentru un bărbat. Toate stick-urile sunt ambalate în cutii luxoase, care fac ca produsele să arate mai mult ca nişte bijuterii decât ca nişte stick-uri USB standard. Acest dispozitiv de stocare va fi un cadou perfect pentru bărbaţi şi femei de toate vârstele, care apreciază funcţionalitatea completată de un design modern şi atractiv.

                                                                                        

Pentru a obţine un cadou frumos pentru dumneavoastră sau pentru cei dragi, trebuie doar să aveţi inspiraţie şi să alegeţi unul dintre elementele asociate în mod tradiţional cu Crăciunul (Moş Crăciun, bradul împodobit etc.), să creaţi propria carte poştală bazată pe aceste imagini obligatorii şi să vă pregătiţi pentru a câştiga unul dintre minunatele premii de la Prestigio. Puteţi consulta regulamentul şi vă puteţi înscrie lucrările la http://art.prestigio.com.

Prestigio nu impune limite sau restricţii – sunt bineveniţi toţi participanţii, indiferent de vârstă sau de experienţa profesională! Cărţile poştale pot fi create în oricare dintre genurile favorite: fotografii, artă digitală sau caricaturi. Puţină inspiraţie, asocieri simpatice cu Sărbătorile şi amintiri plăcute vor permite creaţiei dumneavoastră să strălucească şi vă vor spori şansele de victorie!

Prestigio organizează anual concursuri de imagini wallpaper, fotografii şi caricaturi. Scopul lor este de a-i inspira pe artişti pentru a-şi face cunoscută creativitatea şi de a crea o ocazie de a recunoaşte şi de a aprecia talente artistice speciale în diferite genuri: design cu tematică industrială sau IT, design web şi artă interactivă. Cele mai deosebite lucrări sunt incluse în colecţiile de artă digitală Prestigio. Pentru a obţine mai multe informaţii despre concursurile precedente sau viitoare, pentru a vedea şi a descărca creaţii înscrise de participanţi, vă rugăm să vizitaţi adresa http://art.prestigio.com.


Despre Prestigio

Prestigio este o companie IT foarte dinamică, specializată în soluţii pentru Casa şi Biroul digital. Deşi a început ca o mică filială de Cercetare şi Dezvoltare a grupului ASBIS, în ultimii ani Prestigio a devenit un furnizor de soluţii şi produse hi-tech unice pe piaţa de consum. Casa Digitală şi Biroul Digital sunt două dintre principalele puncte de interes ale companiei. Investind în combinaţia «Artă Hi-Tech» (soluţii în cadrul cărora produsele hi-tech devin opere artistice), compania şi-a creat o poziţie unică pe piaţă. În prezent, Prestigio îşi are sediul în Cipru şi operează activ în regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa) prin reprezentanţele sale şi prin partenerii de afaceri aflaţi în centre de afaceri cheie din regiune, oferind clienţilor săi un portofoliu substanţial de produse IT inovatoare şi de servicii cu valoare adăugată.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.prestigio.ro .

Toate mărcile comerciale şi mărcile înregistrate sunt proprietate a deţinătorilor acestora.