Noul Logitech G102 LIGHTSYNC Gaming Mouse oferă super performanțe la un preț accesibil. Design clasic optimizat pentru versatilitate

Logitech G prezintă noul mouse Logitech G102 LIGHTSYNC

BUY ONLINE

Logitech G

Logitech G, un brand Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) inovator în tehnologiile și echipamentul de jocuri, a prezentat Logitech® G102 LIGHTSYNC Gaming Mouse, ce oferă super performanțe versatilitate, design clasic și aspect excelent la un super preț.

Descriere produs

Logitech G102 LIGHTSYNC Gaming Mouse oferă un design clasic cu 6 butoane, ce poate fi utilizat imediat ce-l scoate-ți din cutie, fiind complet configurat pentru a simplifica și personaliza acțiunile din joc. Noul mouse pentru jocuri include un senzor de înaltă precizie cu DPI reglabil până la 8000 DPI, ce oferă cea mai mare acuratețe, viteză de urmărire și consistență.

Iluminatul G102 LIGHTSYNC RGB include o paletă de până la 16,8 milioane de culori și niveluri de luminozitate diferite, care oferă capacitatea de a afișa un efect de iluminare a undelor de culoare „curcubeu”.

Caracteristici principale

·              Performanță la nivel de jocuri accesibile: Design cu 6 butoane programabile folosind Logitech G HUB Software. Mouse-ul de joc comunică până la 1000 de rapoarte pe secundă – de opt ori mai rapid decât moușii standard – astfel încât atunci când mouse-ul este mutat sau faceți clic, răspunsul pe ecran este aproape instantaneu. Tensiunea avansată a butonului îmbunătățește în continuare experiența păstrând butoanele mouse-ului stânga și dreapta amorsate pentru a face clic și pentru a oferi răspuns rapid și consecvență.

·              Iluminat LIGHTSYNC RGB: Iluminat LIGHTSYNC RGB cu efect de undă de culoare curcubeu cu aproximativ 16,8 milioane de culori. Lumina, comenzile și macro-urile de joc sunt personalizabile prin intermediul software-ului Logitech G HUB (necesită descărcarea de pe site-ul oficial).

·              Senzor 8,000 DPI: Senzor de 8.000 DPI cu DPI reglabil de la 200 până la 8000 DPI oferă precizie și consistență excelente.
Mouse-ul de joc comunică până la 1000 de rapoarte pe secundă – de opt ori mai rapid decât moușii standard – astfel încât atunci când mouse-ul este mutat sau faceți clic, răspunsul pe ecran este aproape instantaneu. Tastarea butonului cu arc metalic perfecționează în continuare experiența păstrând butoanele mouse-ului stânga și dreapta amorsate pentru a face clic, oferind răspuns rapid și consecvență.

Pentru a ajuta jucătorii să obțină super performanțe G102 LIGHTSYNC poate fi programat folosind software-ul G HUB al lui Logitech. Cu o interfață curată și modernă, software-ul avansat de jocuri permite jucătorilor să personalizeze rapid comenzile pentru fiecare buton al mouse-ului.

Mouse-ul wireless Logitech G102 LIGHTSYNC este de așteptat să fie disponibil la vânzare în mai 2020, în două variante de culoare: alb și negru.

Logitech G102 LIGHTSYNC Gaming Mouse Despre Logitech G

Logitech G, un brand Logitech International, este lider global în echipamente de jocuri pentru computere și console. Logitech G oferă jucătorilor tastaturi, mouși, căști, mousepad-uri și produse de simulare, cum ar fi simulatoare de zbor – design inovator, tehnologii avansate și o pasiune profundă pentru jocuri. Fondată în 1981 și cu sediul în Lausanne, Elveția, Logitech International este o companie publică elvețiană listată pe SIX Swiss Exchange (LOGN) și pe Nasdaq Global Select Market (LOGI).Găsiți  Logitech G latlogitechG.com, ecompany blog sau @LogitechG.

 

Logitech și alte mărci Logitech sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Logitech Europe S.A și / sau ale filialelor sale din S.U.A. și din alte țări. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi. Pentru mai multe informații despre Logitech și produsele sale, vizitați site-ul web al companiei logitech.com.