Procesoarele AMD EPYC ™ 7F32

TYAN oferă o îmbunătățire a performanței serverelor HPC și de Stocare cu noile procesoare AMD EPYC ™ 7002

TYAN®, producător de platformele de server, lider în industrie și filiala MiTAC Computing Technology Corporation, a anunțat suport pentru plăci de bază de server și servere bazate pe procesoare AMD EPYC ™ 7F32, AMD EPYC ™ 7F52 și AMD EPYC ™ 7F72. Platformele HPC și serverele de stocare TYAN continuă să ofere performanțe excepționale clienților cu centre de date.

Noi capacități pentru clienți și parteneri

"Profitând de inovația AMD în tehnologia proceselor de 7 nm, PCIe® 4.0 I / O și o arhitectură de securitate încorporată, platformele bazate pe procesoare de tip II AMD EPYC de la TYAN sunt proiectate pentru a rezolva cele mai solicitante provocări cu care se confruntă centrele de date", a declarat Danny Hsu, vicepreședinte Business Unit TYAN MiTAC Computing Technology Corporation. "Adăugarea noilor procesoare AMD Seria EPYC 7002 cu platforme de server TYAN ne permite să oferim noi capacități clienților și partenerilor noștri."

Frecvență de bază mai mare, număr mai mic de nuclee și cache L3 mai mare

Aceste trei noi procesoare se adresează aplicațiilor HPC cu performanțe per-core îmbunătățite, prin echiparea cu frecvență de bază mai mare, un număr de nuclee mai mici și un cache L3 mai mare între aceleași unități de bază core. EPYC 7F32, cu frecvență de bază de 3,7 GHz, TDP de 180W și cache 128MB L3, este cel mai rapid procesor cu 8 nuclee din seria de procesoare EPYC 7002. EPYC 7F52 este un procesor cu 16 nuclee cu frecvență de bază de 3,5 GHz, TDP de 240 W și cache L3 de 256 MB, care este de patru ori mai mare decât dimensiunea de cache L3 decât SKU de bază cu 16 nuclee EPYC 7002. EPYC 7F72 este un procesor cu 24 de nuclee, cu frecvență de bază de 3,2 GHz, TDP de 240 W și o dimensiune de cache de 1,5 ori L3 (192 MB) decât alte stive EPYC 7002 cu 24 de nuclee.

Alimentată de procesoarele AMD EPYC seria 7002, gama de produse Transport HX de la TYAN este proiectată pentru a rezolva cele mai solicitante aplicații HPC, de înaltă frecvență și AI, iar gama de produse Transport SX este optimizată pentru a satisface sarcinile de lucru bazate pe date.

Pentru mai multe informații despre Tyan vă rugăm să ne scrieți la adresa vad@asbis.ro

>>Sursă