Noile servere Twin

Supermicro introduce cel mai larg portofoliu de sisteme din industrie, bazat pe procesoarele AMD EPYC ™ din generația a-2-a cu 27 de criterii mondiale de performanță

Super Micro Computer, Inc., lider global în domeniul tehnologiei de calcul, stocării, soluțiilor de rețea și tehnologiei de calcul verde, a anunțat că portofoliul său de servere optimizat pentru procesoarele AMD EPYC ™ din generația a II-a a atins 27 de repere mondiale de performanță record și socoteală. Pe lângă prima platformă blade din industrie, întregul portofoliu de noi servere H12 A + Supermicro sprijină pe deplin procesoarele recent anunțate de înaltă frecvență AMD EPYC 7Fx2.

Performanțe record

Pe lângă noul serviciu H12 SuperBlade® și serverele gemelare multi-noduri A + cu socket-uri simple si duale, Supermicro introduce și linia WIO de nouă generație de servere A +, precum și un server 4U care acceptă opt GPU-uri cu două lățimi duble. Cu suport PCI-E 4.0 x16, aceste servere A + pot oferi conectivitate de 200 G și dispun de o amprentă mare de memorie de până la patru terabyte (4 TB) pe socket care rulează memorie DDR4 rapidă de până la 3200 MHz pentru a oferi performanțe de înregistrare.

"Serverele A + de la Supermicro AMD EPYC bazate pe procesoare A + au obținut 27 de performanțe mondiale", a declarat Vikmaly Malyala, Vik Malyala, senior vice president, field application engineering and business development, Supermicro. „De exemplu, serverele noastre A + au obținut cele mai bune performanțe pentru etalonul TPCx-IoT cu H12 TwinPro ™ care a stabilit cele mai mari performanțe și cel mai mic dolar pe performanță față de deținătorii de record anterior cu noile procesoare AMD EPYC 7Fx2 de înaltă frecvență.”

„Suntem extrem de entuziasmați de noua gamă de servere AMD EPYC second-hand de la Supermicro și, în special, de primul server blade EPYC, din industrie”, a declarat Dan McNamara, vicepreședinte senior și director general, unitate de business server, AMD. „Utilizând impulsul de performanță al noilor noastre procesoare AMD EPYC 7Fx2 de înaltă frecvență, Supermicro poate ajuta la obținerea de rezultate mai bune pentru sarcini critice pentru baze largi de clienți.”

Reducerea cheltuielilor de capital și operaționale

Noul A + SuperBlade dispune de o arhitectură optimizată pentru economisirea resurselor de performanță și densitate, cu până la 20 de noduri cu o singură priză conectată 8U și o țesătură de rețea integrată de până la 100G EDR InfiniBand cu 200G HDR. Cu infrastructură de răcire, energie și rețea comună, această A + SuperBlade oferă super performanțe, densitate optimizată  și eficientă ridicată din punct de vedere energetic pentru a reduce semnificativ cheltuielile de capital și operaționale pentru multe organizații.

Sistemele Supermicro A + WIO oferă o gamă largă de opțiuni de I / O, permițând clienților să optimizeze alternative de stocare și de rețea pentru a accelera performanța, a crește eficiența și a găsi potrivirea perfectă pentru aplicațiile lor. Aceste servere 1U cu o singură priză acceptă trei sloturi PCI 4.0 x16, versiuni 8 sau 16 DIMM și surse redundante de înaltă eficiență. Atât sistemele WIO, cât și Ultra A + pot suporta unități de 10-24 NVMe per sistem de procesor unic sau dual, fără a necesita un comutator PCI-E pentru a oferi performanțe excelente de stocare

Pentru accelerarea maximă a volumului de lucru AI, Deep Learning și HPC, noul sistem A + GPU al Supermicro acceptă până la opt GPU-uri cu înălțime completă cu două lățimi (sau cu o singură lățime) prin intermediul benzilor de conectare directă PCI-E 4.0 x16 CPU-la-GPU fără niciun comutator PCI-E pentru latența cea mai mică și cea mai mare lățime de bandă. De asemenea, sistemul acceptă până la trei sloturi suplimentare de expansiune PCI-E 4.0 de înaltă performanță pentru o varietate de utilizări, inclusiv conectivitate de rețea de înaltă performanță de până la 100G. Un slot AIOM suplimentar acceptă un card AIOM Supermicro sau o mezanină OCP 3.0.

Supermicro oferă un portofoliu de sisteme bazate pe EPYC și Server Building Block Solutions®, inclusiv placi de bază ATX și E-ATX. De la servere mainstream și WIO single-socket la sisteme ultra-high-end de server și sisteme cu mai multe noduri, inclusiv BigTwin ™ și TwinPro ™, Supermicro permite clienților să construiască soluții optimizate pentru aplicații cu o multitudine de posibilități de configurare.

Pentru mai multe informații despre soluțiile Supermicro vă rugăm să ne scrieți la adresa vad@asbis.com

>>Sursă