Logitech G lansează versiunea fără fir a căștilor de gaming premiate LIGHTSPEED PRO X-Winning

Logitech G lansează Căștile pentru jocuri fără fir PRO X

CUMPARA ONLINE

PRO X Wireless

Check availability with your country manager

Logitech G, un brand Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) inovator în tehnologii și echipamente de jocuri, a prezentat castile fără fir pentru jocuri Logitech G PRO X LIGHTSPEED. Această nouă cască PRO aduce tehnologia fără fir LIGHTSPEED pro-grade și un design câștigător premiat, construit în conformitate cu specificațiile oferite de profesioniștii de elita din domeniul esporturilor.

 

"Îmi plac căștile mele PRO X, singurul lucru pe care mi l-aș dori ar fi să fie fără fir", a spus Soren "Bjergsen" Bjerg, League of Legends, TSM. "Ei bine, acum nu mai trebuie să-mi doresc!"

 

Bazate pe căștile de joc PRO Xaming, castile PRO X fără fir oferă materiale de înaltă calitate, comunicații avansate, sunet de înaltă precizie și libertate totală wireless. Căștile pentru jocuri PRO X LIGHTSPEED sunt echipate cu wireless LIGHTSPEED de 2,4 GHz, care oferă peste 20 de ore de viață a bateriei și 42 de metri de autonomie.

Căștile PRO X fără fir reprezintă o completare importantă pentru linia noastră de căști de jocuri pro”, a declarat Chris Pate, manager de portofoliu al Logitech G PRO Line. „Căștile fără fir PRO X oferă avantajelor pro și sportivilor profesioniști, dar și celor aspiranți,oferindu-le performanța, comunicațiile și confortul de care au nevoie, fără cabluri sau limitări.”

În plus, noua cască oferă software avansat Blue VO! CE, pentru o claritate vocală incredibilă și o comunicare de înaltă calitate în joc sau în flux, driverul PRO-G de 50 mm pentru audio profesional clar, DTS 7.1 de generație viitoare pentru un sunet surround mai bun, captusire confortabilă cu spumă de memorie, cu un design ușor care oferă ore de confort pentru sesiuni de antrenament îndelungate sau competiții.

    • Design Premiat PRO: Proiectat cu și pentru profesioniști. Materiale de înaltă calitate, comunicații avansate, precizie audio.

    • LIGHTSPEED Wireless: Wireless de calitate superioară, cu până la 20+ ore la o singură încărcare și o conexiune fără fir la 13+ m distanță.

    • Software Blue VO!CE: O suită de filtre de microfon avansate activate cu Logitech G HUB

    • Design PRO-G 50mm: Driverele avansate PRO-G ™ cu o construcție unică hibridă oferă sunet puternic și clar

    • Confort maxim: Suficient de confortabile pentru a fi purtat ore întregi, oferind în același timp durabilitate ridicată și izolarea a zgomotului, căști din piele premium și căști acoperite cu velu, ambele acoperite cu ambalaj din spumă.

Căștile de jocuri fără fir Logitech G PRO X LIGHTSPEED vor fi disponibile la ASBIS în august 2020. Pentru mai multe informații vizitați  website.

Despre Logitech G

Logitech G, brand Logitech International, este liderul global în echipamente de jocuri pentru computere și console. Logitech G oferă jucătorilor de toate nivelurile tastaturi, mouși, căști, mousepad-uri și produse de simulare zbor – cu design inovator, tehnologii avansate și o pasiune profundă pentru jocuri. Fondată în 1981 și cu sediul în Lausanne, Elveția, Logitech International este o companie publică elvețiană listată pe SIX Swiss Exchange (LOGN) și Nasdaq Global Select Market (LOGI). Mai multe informații despre Logitech G pe logitechG.com,  company blog sau @LogitechG.

Logitech și alte mărci Logitech sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Logitech Europe S.A. și / sau filialele sale din S.U.A. și alte țări. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi. Pentru mai multe informații despre Logitech și produsele sale, vizitați site-ul web al companiei logitech.com.